|
|
|
grazyna trzuskot ma zawsze taki salon czysty bo jak kaze plytki szczoteczka do zebow czyscic to czemu ma nie byc tak czysto a placi marne grosze pracownicom totalna masakra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT grazyna trzuskot ma zawsze taki salon czysty bo jak kaze plytki szczoteczka do zebow czyscic to czemu ma nie byc tak czysto a placi marne grosze pracownicom totalna masakra Salon gier? Salon fryzjerski? Salon masażu? w uslugach zawsze mogą założyć wlasną dzialalność i szorować własną podłogę jak wolą. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT grazyna trzuskot ma zawsze taki salon czysty bo jak kaze plytki szczoteczka do zebow czyscic to czemu ma nie byc tak czysto a placi marne grosze pracownicom totalna masakra Salon gier? Salon fryzjerski? Salon masażu? w uslugach zawsze mogą założyć wlasną dzialalność i szorować własną podłogę jak wolą. |
|
|
|
|
sama nie umie nawet podlogi wyszorowac a co dopiero fryzury robic setkom ludzi popalila wlosy
|
|
|
|
|
CYTAT sama nie umie nawet podlogi wyszorowac a co dopiero fryzury robic setkom ludzi popalila wlosy Jak widać ma ludzi od szorowania podłogi. Jeśli jest niekompetentna jako fryzjerka to możesz podac nazwe salonu. Na pewno są tu jakies jej klientki. Ja tej Pani nie kojarze. |
|
|
|
|
oj bron Bóg szerokim lukiem ja omijac daje dobre rady naprawde wszedzie byle nie tam
|
|
|
|
|
CYTAT oj bron Bóg szerokim lukiem ja omijac daje dobre rady naprawde wszedzie byle nie tam To znaczy gdzie? |
|
|
|
|
zalozylas konto tylko po to zeby pisac takie pierdoly?
masz jakis problem to do niej nie chodz kretynko. salon polecam jak najbardziej a jak tobie przeszkadza ze jest czysty to twoj problem. |
|
|
|
|
autor założył konto i pisze, że zbyt mało zarabia ... problem własny salon założyć ?
Zamykam. |
|