|
|
|
Witam.
Mam pytanko jakich firm najczesciej kupujecie produkty chemii domowej (proszki, plyny, pasty itp.) oraz w jak duzcyh opakowaniach ? Co polecacie a co odradzacie ? Co sadzicie o proszkach produkowanych na rynek niemiecki, czesto sprzedawanych w atrakcyjnych cenach ? |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Lepszej jakości w De są zwłaszcza tabletki do zmywarki i proszek do prania który jest zrobiony tak by nie dawać płynu do płukania. i ceny sporo niższe gdy kupujesz w dużych opakowaniach.
|
|
|
|
|
do ZMYWARKI-SOMAT
DO TŁUSZCZU -MEGLIO DO BRODZIKA-CIF DO WC-DOMESTOS |
|
|
|
|
CYTAT Witam. Co sadzicie o proszkach produkowanych na rynek niemiecki, czesto sprzedawanych w atrakcyjnych cenach ? Warto jak jest dobra cena. Eksport na zachód ma to do siebie, że w odróżnieniu od wschodu idą tam produkty o klasę lepsze z danego zakładu. Od kilku lat jadę na proszkach przywożonym z Niemiec i mimo, że osobiście nie widzę różnicy każdy je zachwala;d ps. chodziło mi o proszek do prania;) Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
świetny do piekarników czy okapów i strasznie otłuszczonych powierzchni jest płyn w spryskiwaczu Blux - koszt ok 5zł a wszelkie brudy szczególnie tłuszcz itp nie maja szans choć co pisze na tym - do kominków to ma wszelakie sprawdzone osobiście zastosowanie - kupuję na Halmarze
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Hmm osobiście korzystam głownie z chemii gospodarczej FM Group.
Produkty w znakomitej większości bardzo dobre, choć na pewno nie tak tanie jak te z wielkich sieci w rodzaju Tesco czy Biedronki;) Szczególnie cenie mleczko do czyszczenia kuchni i łazienki |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
... nie zawsze droższe bywa lepsze i na odwrót....z tej marki nie korzystałam nie wiem - do naczyń mleczko zeptera ale droże fakt jest ale i też dobre chociaż używam przeważnie do naczyń tej firmy :( bo drogo
z tej firmy polecam perfumy za to szczególnie 23 " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|