|
|
|
No, takie było zamieszanie wokół tego banku. Wziął ktoś już stówę?
PRAWDZIWY PROPAGANDA! |
|
|
|
|
PRAWDZIWY PROPAGANDA! |
|
|
~~red | |
|
|
Tak. zakładasz konto bez karety, lejesz 100 na swoje konto w innym banku. i tyle. Po sprawie.
|
|
|
~~derek | |
|
|
CYTAT Tak. zakładasz konto bez karety, lejesz 100 na swoje konto w innym banku. i tyle. Po sprawie. zrobiłas tak? nie wydaje mi się. jak ktos tego dokona naprawde a nie sie bedzie wychwalał to pogadamy. |
|
|
~~red | |
|
|
Ale ty swir jesteś. Jak piszę, że zrobilam w ten sposob to znaczy, ze tak zrobiłam. Jak nie robiłeś Mędrcu podwórkowy ankietki, to mozesz założyć konto z mojego polecenia - dostaniesz 50 zł (ja też).
|
|
|
~~KTOS | |
|
|
Dokładnie tak mozesz zrobic 50 bedzie twoje
|
|
|
~~derek | |
|
|
CYTAT Ale ty swir jesteś. Jak piszę, że zrobilam w ten sposob to znaczy, ze tak zrobiłam. Jak nie robiłeś Mędrcu podwórkowy ankietki, to mozesz założyć konto z mojego polecenia - dostaniesz 50 zł (ja też). zalóż...dostaniesz napisz o tym a gdybanie to sobie wsadz...pomiedzy ksiazki |
|
|
~~kajus | |
|
|
zalóż...dostaniesz napisz o tym a gdybanie to sobie wsadz...pomiedzy ksiazki[/cytat]
Założyłem, dostałem .. Coś jeszcze???? |
|
|
~~derek | |
|
|
CYTAT zalóż...dostaniesz napisz o tym a gdybanie to sobie wsadz...pomiedzy ksiazki Założyłem, dostałem .. Coś jeszcze????[/cytat] jasne |
|
|
~~nara | |
|
|
alior bank - sprytne patrzcie jak sie rozreklamowal dobrze czy zle gadaja na jego temat ale ile osob juz gadaa z ta stowka hehe myslicie ze tak od sie wam ktso 100 da tzreba wypelnic ankiete ( ktora pomoze im w kreowaniu dobre marki), podac swoje dane( zeby mieli gdzie reklamy wysylac) a na koncu musisz zalozyc u nich rachunek
|
|
|
~~Marcel | |
|
|
CYTAT alior bank - a na koncu musisz zalozyc u nich rachunek CO TY PISZESZ. MUSISZ ZAŁOZYC RACHUNEK OCZYWISCIE ZA DARMO 100 ZŁ KASUJESZ I PO TYGODNIU REZYGNUJESZ OCZYWISCIE ZADARMO, A 100 ZŁ CI ZOSTAJE TAKA JEST PRAWDA ALE ,ŻE MAJA NAPRAWDE DOBRĄ OFERTE TO LUDZIE ZOSTAJA SŁYSZAŁEM JUZ O TYM OD WIELU OSÓB. |
|
|
~~nara | |
|
|
tak to przebiegal0 - najpier zadali mi pytania o banku, pozniej poprosili o dane a na koncu napisalai ze jak zaloze rachunek to dostane 100 ,jakby tak bylo to wszyscy by tak robili zakladali brali stowe i konczyli wspolparce jaki zysk by bank na tym mial?
|
|
|
~~Marcel | |
|
|
CYTAT tak to przebiegal0 - najpier zadali mi pytania o banku, pozniej poprosili o dane a na koncu napisalai ze jak zaloze rachunek to dostane 100 ,jakby tak bylo to wszyscy by tak robili zakladali brali stowe i konczyli wspolparce jaki zysk by bank na tym mial? NIE CHODZIŁO TU O ZYSK TYLKO O ZAPOZNANIE KLIETA Z OFERA BO JEST DOBRA. SKORO NA TO ICH STAC TO CHYBA DOBRZE LUDZIE POBIRA 100 ZŁ. I SAMI DECYDUJA CZY IM SIE TEN BANK PODOBA CZY NIE.JA TAK ZROBIŁEM I NIE ZAŁUJE |
|
|
~~Marcel | |
|
|
CYTAT ,jakby tak bylo to wszyscy by tak robili zakladali brali stowe i konczyli wspolparce jaki zysk by bank na tym mial? NIE CHODZIŁO TU O ZYSK TYLKO O ZAPOZNANIE KLIETA Z OFERTĄ BO JEST DOBRA. SKORO NA TO ICH STAC TO CHYBA DOBRZE LUDZIE POBIRĄ 100 ZŁ. I SAMI DECYDUJA CZY IM SIE TEN BANK PODOBA CZY NIE.JA TAK ZROBIŁEM I NIE ZAŁUJE |
|
|