|
|
|
no chyba zwątpię, jestem mega głodny i chcialem zamówić sobie kebaba najpierw dzwoniąc do abra kebabra i co?????
poczta glosowa sie wlacza. Koles jakis kretyn do potęgi, nie ma stacjonarnego tylko komórkowy na którym się włącza poczta dzwonię do drugiego kebaba na wojska polskiego kolo dawnej zabki i babka mi mowi ze kebab mały w ciescie 10 zł. pojebało ludzi!!! czy sa w tym miescie jakies dobre usługi z jedzonkiem na dowóz?????????????? bo juz zwątpiłem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kebab na Wojska Polskiego jest warty swojej ceny;)
|
|
|
|
|
emre !
|
|
|
|
|
Tylko Emre!! chociaż ostatnio podnieśli ceny i bardzo ale to bardzo skąpią na mięsie a nawet na sałatkach zauważyłem ostatnimi czasy
:) |
|
|
|
|
Za te 10 zł nie znajdziesz lepszego w stalowej niż na Wojska Polskiego, zresztą ile ty byś chciał dać za dobrego kebaba 6zl?
|
|
|
|
|
a ja polecam przejechac sie do sasiadow (nisko) do IGUANY tam jest pycha kebab czy tam gyros jak sie to nazywa
co do emrego to skapi miesem, a na wojska polskiego spoko duzo miecha tylko ze ta bulka taka niedobra |
|
|
|
|
ja polecam kebaba w takim czerwonym domku na popieluszki kolo pralni, duzo mieska duzo salatek, jedyny minus to taki ze nie dowoza do domu
|
|
|
|
|
CYTAT ja polecam kebaba w takim czerwonym domku na popieluszki kolo pralni, duzo mieska duzo salatek, jedyny minus to taki ze nie dowoza do domu dokladnie tam tez jest dobry a najgorszego kebaba jadlem w ulanowie, zamowilem z kurczaka i mieso bylo gotowane ! szok normalnie ochydny byl |
|
|
|
|
Na Wosjka Polskiego jest najgorszy w calym miescie.
Wogole smierdzi stamdad na calym osiedlu. Jesli chodzi o Kebab to polecam z Biesiadowo - baardzo smaczny - szkoda tlyko ze troche miesa zaluja :( Fryteczki takze super. Jesli chodzi o Gyrosa - to najlepszy jest przy glownym wejsciu do Hali Targowej - bardzo dobre mieso i spoooro. Dla mnie najgorsza porazka to kebaby gdzie zamiast konkretnych kawalkow miesa daja cienkie listki miesa :( Najgorszy syf - wogole w tym wypadku to czesto jest jakas mielonka (zapewne pies zmielony z buda + kilka upolowanych kotow). Pozdrawiam |
|
|
|
|
Zapomnialam jeszcze dodac ze ogolnie w tym miescie to jest zdzierstwo na tych kebabach (jak i z reszta na wiekszoci rzeczy).
Dla przykladu jak jadam kebaby w Warszawie i Poznaniu to tam za 8-9 zl dostajemy taka podluzna bule - (okolo 20 cm na 12-15 cm) a tam srednio 2 razy wiecej miecha niz u nas (czesto i wiecej) do tego frytki + surowki + sosy. Powiem szczerze ze ciezko taka porcje zjesc - wiekszosc kobitek nie ma szans aby to zjesc. U nas w miescie po prostu powstaja pseduo firemki ktore w ekspresowym tempie chca sie nachapac :( --> Zlodziejstwo na kazdym kroku ! Ale mysle ze dzieki temu rynek jest otwarty na nowe firmy - ktroy zalatwia obecne zarowno cena jak i iloscia/jakoscia ! |
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Powiem tak - tego gyrosa przy wejsciu do hali targowej, o ktorym pisze Julia34, psu bym nie dal bo szkoda zwierzecia. Nie przypominam sobie zebym w zyciu jadl cos gorszego.
|
|
|
|
|
tylko kebab na wojska polskiego
|
|
|
|
|
widze ze w stalowej to kazdy najlepiej chcialby aby kebab byl za darmo. to niejest wina osob prowadzacych kebaby ze surowce na kebab zdrozaly , ze surowki trzeba z czegos zrobic i aby dac odpowiednia ilosc miesa to i cena musi byc odpowiednia. chcesz zjesc dobrze to i dobrze musisz zaplacic a jesli chcecie kebaby po 6 zl to sami sobie takie otworzcie, hehe. a co do kebabry to juz od dluzszego czasu niewidze u nich na szybie ani nr tel ani ze maja dowoz widocznie dowozu u nich niema.
|
|
|
|
|
Ostatnio jak odwiedzilem rodzinne miasto jadlem dobrego kebaba. Na Wojska Polskiego. Za trzy kebaby i kole zaplacilem cos miedzy 40-50 zlotych, ale co tam, jak sie placi za dobre to warto.
Polecam. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
O kebabach w stw wiem wszystko
Jeśli ktoś jest zwolennikiem mięsa, które nie jest krojone w paseczki, a jest w kawałkach i przynajniej widać, co się je - Rustica II na przeciwko Policji. Kebab 11 z, Scharma 15, ale dorosły facet ma problemy ze zjedzeniem, chodź nie powiem, surówek dają, aż nadto. 8/10 Emre - tutaj jest dobrej jakości produkt, jednak stosunkowo drogi jak na porcję, którą podają - jeszcze w sierpniu to był czas OK - dużo dawali (ze 30% więcej jak teraz za porcję), za chyba 16 zł. 9/10 Turecki, koło Ósemki - też dobry, jeśli chodzi o jakość porównywalny z Emre, trochę inny, ale naprawdę dobry - także polecam. 9/10 Abrakebabra - co za syf! Czekałem raz na autobus do Rzeszowa, to z PKSu było blisko, nie było czasu - podszedłem pierwszy i ostatni raz. Porcja frytek na 60% talerza, czubato, że aż się nie mieści i niewygodnie jeść, jakieś kiczowate sosy o gdzieś tam ponoć było jakieś mięso, ale dokładnie nie wiem, bo chyba się schowało - no z 10 kawałków może było malutkich. Co za SYF! 2/10 Gyros koło hali - też dobry, naprawdę zjadliwy. Porównywalny z Emre. 8/10 I tak jak mówili poprzednicy - gdzieś w większym mieście jest sporo taniej, niestety, ale taka prawda. Pozdro |
|
|
|
|
mycha |
|
|
|
|
najlepszy kebab kolo mostostalu
|
|
|
|
|
Wie ktos moze co sie dzieje z Abrakebabra?? podobno lokal jest do wynajecia.
PS. Wcale sie nie dziwie, metody prowadzenia biznesu zaczerpneli chyba z kosmosu.Kilka razy probowalem cos zamowic i nic, albo tel nie dziala, albo nie ma bułki albo pity no trudno,jak ktos cow wie to napiszcie czy faktycznie lokal do wynajecia |
|
|
|
|
smialo mozesz wynajmowac!
|
|
|
|
|
reklamę na portalu jeszcze mają - ciekawe czy za nią płacą w terminie czy komornik zapuka do ich drzwi
|
|
|
|
|
o co chodzi z ta Anna Sz.???? Juz kilkarazy sie spotkalam z tym tekstem ze bardzo oszukuje ludzi. Napiszcie, ja TEZ NIECHCE SIE DAC NABRAC.....
|
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A powiedzcie tak szczerze czy te skwarki wam smakują czy to że można zadzwonić i coś zjeść za pół godziny i bez zmywania wyrzucić plastikową tackę do kosza?
MYŚL! |
|
|
|
|
n/c
|
|
|
|
|
hej noob-ek widze ze jestes dobrze poinformowany pozdro!
|
|
|
|
|
bo podobno abrakebabra juz nie istnieje a dobrego kebaba maja w rustice za 11 zł mega wielki tylko że z kurczakiem
|
|