|
|
|
szukam 2-4 osob chetnych przywitac nowy rok w gorach. Chcemy wynajac domek w bieszczadach. Chetni pisac na pw. Wiek do 26, mile widziane zakochane parki ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No chetnie bym sie wybral ale jak narazie nie mam chetnej , w razie czego jestem chetny ;)
|
|
|
|
|
to Ty sam, jakas inna sama i bedzie parka ;p
|
|
|
|
|
sylwester w gorach.. ciekawa sprawa.. osobiscie nigdy nie bylam w tych rejonach nawet!:( co do sylw tez jestem sama i na dzien dzisiejszy nie wiem co tu robic na sylw
|
|
Dołączył: 13 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT sylwester w gorach.. ciekawa sprawa.. osobiscie nigdy nie bylam w tych rejonach nawet!:( co do sylw tez jestem sama i na dzien dzisiejszy nie wiem co tu robic na sylw a ładna jesteś? |
|
|
|
|
CYTAT szukam 2-4 osob chetnych przywitac nowy rok w gorach. Chcemy wynajac domek w bieszczadach. Chetni pisac na pw. Wiek do 26, mile widziane zakochane parki ;) A jakie koszta tej wyprawy sa i na ile dni???? Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
w wstępnych planach:
wyjazd 31 powrót 2 stycznia lub 3 koszt ok 250 zł zalezy od ilosci osób |
|
|
|
|
To Ja juz odpadam bo wyjazd mam 2stycznia.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT sylwester w gorach.. ciekawa sprawa.. osobiscie nigdy nie bylam w tych rejonach nawet!:( co do sylw tez jestem sama i na dzien dzisiejszy nie wiem co tu robic na sylw a ładna jesteś? taaa a ty fajny jestes? co z tego jakbym byla np ladna a totalna idotka? |
|
|
|
|
CYTAT taaa a ty fajny jestes? nie mi to oceniać CYTAT co z tego jakbym byla np ladna a totalna idotka? czyli mam rozumieć że nie jesteś ? wiesz.. są kobiety ładne i jednocześnie inteligentne ale to są perełki, że tak powiem gatunek na wymarciu |
|
|
|
|
no wlasnie! celowo dalam slowo "np".
ja tez siebie oceniac nie moge. Kazdy ma swoje upodobania. Tez chcialabym sie przekonac jeszcze ze są porzadni "faceci". No ale to juz innym temat wiec.. |
|
|
|
|
wstydzę się
|
|
|
|
|
CYTAT taaa a ty fajny jestes? co z tego jakbym byla np ladna a totalna idotka? na sylwestra by chyba locust przezyl :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jednakze "mile widziane zakochane parki" a z dwoch osob nie zawsze wyjdzie para...ale nadal uwarzam ze pomysl dobry tylko trzeba by to dograc
|
|