NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »
Szukam tresera psow,
ff
Wysłany: 12 Gru 2010r. 19:42  
mam bardzo agresywnego psa, potrzebuje osoby ktora umialaby ta agresje okielznac. mozecie kogos polecic?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 12 Gru 2010r. 19:42  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Gru 2010r. 20:16  
Cesar Millan z zaklinacza psów byłby najlepszy.A tak poważnie to kiedyś w Tarnobrzegu była jakaś szkoła co tresowali i układali psy.Ale czy jest nadal to tego nie wiem?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Gru 2010r. 22:14  
Treser psow jest na jamnicy umiech skrecajac w jamnicy za przystankiem w prawo jak sie jedzie na kotowa wole to jest przedostatni domek taki drewniany po prawej stronie (ostatni jest zolty takze nie sposob nie trafic)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Gru 2010r. 22:31  
Jaka rasa tego psa??

Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Gru 2010r. 13:28  
owczarek niemiecki, to suka i ma okolo roku

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Gru 2010r. 13:54  
Marek Szary, w miejscowości Widełka ( Rzeszów -Kolbuszowa) prowadzi szkołe tresury psów.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Gru 2010r. 14:28  
Najbliżej będziesz miał do sokistów z Rozwadowa. Nic nie robią tylko psiaki tresują ;) więc myśle że i Twoim się zajmą jak pogadasz....

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Gru 2010r. 07:38  
Witaj w klubie też mam agresywnego psa, i ma już 3 lata, też suczka,ale jakaś dziwna krzyżówka :/ No ale cóż po prostu uważam, jak z nią wychodzę, co się wzięło ma się teraz nad tym obowiązek. Ja w porównaniu do Ciebie nie miałam psa od szczeniaka i źle była przeprowadzona adopcja, ale cóż w domu jest super, gorzej z innymi psami :( Dajcie znać jaka cena przy 1 wizycie i jakby miał ktoś telefon do któregoś trenera.

MY..........................................
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Gru 2010r. 10:07  
Pan Zbyszek w Jamnicy komórka 604194568 POLECAM

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Gru 2010r. 11:16  
Ja se swoim amstafem jeździłem do Rzeszowa na szkolenie "pies towarzyszący". Trwało to 4 miesiące po 2 spotkania w tygodniu. Jestem bardzo zadowolony ze sposobu prowadzenia szkolenia, odbywało się ono w grupie około 20-25 psów. Na początku mój ast dostawał szału i "białej gorączki" jak widział inne psy (wiadomo, taka rasa) lecz po miesiącu spokojnie chodził koło nogi bez smyczy i nawet w głowie mu nie było aby zwrócić uwagę na innego czworonoga, a o jakiejś bójce między nimi nie wspomnę. Psa zacząłem szkolić gdy miał 1 rok.
Kontakt: www.oksp.rzeszow.pl/kontakt.html
Polecam gorąco.

Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Gru 2010r. 07:23  
Ja mam gorsze zmartwienie, amstaff z pit billem :/ Eh adoptowaliśmy ją a miała być łagodna i lipa, ale psiaka nie zostawię bo nie jest taki jaki byśmy chcieli umiech Dziękuje serdecznie za tel umiech

MY..........................................
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Marz 2012r. 08:29  
[cytat]Marek Szary, w miejscowości Widełka ( Rzeszów -Kolbuszowa) prowadzi szkołe tresury psów.[/cytat ]można prosić wiecej informacji na temat tego tresera i jego psów, czy to dobry hodowca czy..? ktos kupił od niego juz psa wiecie coś na temat jego jakości..?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Marz 2012r. 09:01  
Ja również polecam Rzeszów tel znajdziesz na stronie Polskiego Związku Kynologicznego w Rzeszowie. Na Jamnicy nie możesz wykupić paru lekcji i zrezygnować kiedy Ci się podoba, praca z psem jest indywidualna - takich informacji uzyskałam od tresera. Szukaj szkoleń pozytywnych bo inaczej pogorszysz swoją sytuację. Nim znajdziesz taką osobę trzeba sprawdzić jakie ma ona kwalifikacje do prowadzenia szkolenia - znam osoby, które również uważają się za treserów zaliczając tylko 2 dniowy kurs teoretyczny. Możesz również zadzwonić do Związku Kynologicznego Canid w Krakowie, Pani Ewelina Włodarczych udzieli Ci niezbędnych informacji.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2015r. 15:38  
Stanowczo odradzam marka szarego wlasnie dzisiaj odbieralem psa po 2 tyg pobytu.psy maja tragiczne warunki zostawiane na cale dnie w klatkach we wlasnych odchodach ktorych nie sprzata. Umawiane sie na wizyte u psa nie ma sensu pojechalem gosci nie bylo I oznajmil ze dzisiaj go nie bedzie wezwalem policje ktora powiedziala mi ze jwst to emerytowany policjant a metoda ktora wykorzyatuje przy niby szkoleniu jest bicie.STANOWCZO ODRADZAM

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2015r. 20:04  
Ja moge polecic Jurka Wożnego (http://jurekwozny.pl/)spod Rzeszowa. Super otwarty czlowiek z mega wiedza, cierpliwoscia i podejsciem do sprawy. My szkolilismy u niego swojego psa(i siebie tez;P) i zawsze w razie jakich kolwiek watpilowci jestesmy w kontakcie telefonicznym. Szkolenia odywaja sie osobno gdzie jest pies, opiekun i szkoleniowec co tez jest wazne a nie w grupie. Jak ktos napisal wczesniej, jest to szkolenie pozytywne poprzez nagradznie pożadanych zachowań. I jeśli moge cos doradzic to nie oddawac psa na szkolenie stacjonarne, tylko jezdzic osobiscie z psem na szkolenia. Nie ma tak ze oddamy psa na 4 tygodnie i odbierzemy go "zrobionego" na tip-top. Po czasie problemy wroca, bo te zachowania i relacja jest wycwiczona miedzy psem a szkoleniowcem, a nie miedzy psem a opiekunem. Zwłaszcza w ciezkich przypadkach jak tutaj. Chodzi o to ze szkoleniowec powinien nauczyc opiekuna, jak ułozyc swojego psa. I jest to praca nie tylko podczas szkolenia ale rowniez miedzy spotkaniami w domu. Rozmowa i wywiad na temat zachowań to podstawa.

pozdrwiam ;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lut 2016r. 15:13  
A jak to wygląda u pana z Jamnicy? Dawał ktoś tam psa? Jak to wygląda? Jaka cena?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Kwie 2016r. 12:35  
Witam, informuję,że wpis autora metal 123 jest stekiem kłamstw i.bezczelnyvh pomówień i aby to.udowodmić informuję,że Prokuratura Rejonowa w Kolbuszowej prowadzi przeciwko metal 123 postępowanie przygotowawcze, oraz.złożyłem wnisek w Sądzie o postępowanie cywilne

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Kwie 2016r. 15:18  
W Lipie jest pani co szkoli psy.W int.trzeba znaleźć Jagodowe bory-owczarki szwajcarskie i będzie namiar.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Kwie 2016r. 20:38  
CYTAT
Witam, informuję,że wpis autora metal 123 jest stekiem kłamstw i.bezczelnyvh pomówień i aby to.udowodmić informuję,że Prokuratura Rejonowa w Kolbuszowej prowadzi przeciwko metal 123 postępowanie przygotowawcze, oraz.złożyłem wnisek w Sądzie o postępowanie cywilne

Nie wiem czy czyta Pan opinie na swój temat w necie,ale ja też spotkałam się już z takimi komentarzami,gdy szukałam tresera dla swojego psa.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Kwie 2016r. 15:55  
A powiecie mi jaki jest mniej więcej koszt szkolenia psiaka i w jakim musi on być wieku, aby możliwe było zapisanie go na jakiś kurs?

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szukam ... »