|
|
|
byłem tam 3 lata temu - polecam - Tony Halik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hahaha przecież ta pizzera jest otwarta dopiero parę dni... a ty wyskakujesz z tekstem ze byłeś tam 3 lata temu?
:) |
|
|
|
|
No ja na pewno się tam pojawię i wezmę ze sobą znajomych. Od czasu jak w Jokerze dostałem mrożoną pizzę (wyglądała i smakowała jak te z lodówek w marketach, no i była zimna w środku), która się zatrułem, śmigam od lokalu do lokalu i ogarniam smaki serwowanych specjalności. Poza Jokerem, do którego już nie zaglądam, najbardziej irytuje mnie pizza w Ósemce, gdzie jakiej bym nie zamówił pizzy, składników nigdy nie mogę znaleźć pod grubą warstwą sera i sosu pomidorowego....
Nie pamiętam jak się nazywa ta pizzeria między Strażą Pożarną, a Górką Rozwadowską... chyba Diablo, albo jakoś całkiem inaczej, ale pamiętam, że tego dnia, gdy tam byłem, trafiłem na całkiem smaczną. |
|
|
|
|
CYTAT Nie pamiętam jak się nazywa ta pizzeria między Strażą Pożarną, a Górką Rozwadowską... chyba Diablo, albo jakoś całkiem inaczej, ale pamiętam, że tego dnia, gdy tam byłem, trafiłem na całkiem smaczną. Reset. Najlepsza wg mnie Jubilat u Włocha naprawdę b. dobra pizza. Druga opcja to Verona chociaż to nie to co dawniej |
|
|
|
|
Reset... no tak. A do tych dwóch muszę zajrzeć =)
|
|
|
|
|
W tym momencie żarcie do Jokera przywożone jest właśnie z Resetu .....
|
|
|
|
|
CYTAT Hmmm może ktoś napisać jakie są rodzaje pizz z ceną? Wejdz na stronę www.podstarymdebem.pl tam znajdziesz ofertę oraz ceny, zapraszam |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
A do Stalowej dowóz ile mnie będzie kosztował i czy przywieziecie?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Wejdz na stronę www.podstarymdebem.pl tam znajdziesz ofertę oraz ceny, zapraszam[/cytat]
Dzięki za informacje napewno skorzystam w najbliższym czasie benio1992:) |
|
|
|
|
Ja również tam zawitam na weekendzie ze znajomymi
Bardzo jestem ciekawy pizzy z pieca :) |
|
|
|
|
CYTAT A do Stalowej dowóz ile mnie będzie kosztował i czy przywieziecie? Pewnie że przywieziemy, powiedz mi tylko w które miejsce tzn. osiedle lub ulicę, a na pewno dogadamy się. |
|
|
|
|
To nie reklama - ale jedno wiem.
Pizze mają najlepszą w Stalowej i okolicach. Ser jak na reklamach rozciąga się, dodatków dużo. Wcześniej zamawiałem w DaGrasso, teraz już pół roku nie byłem w DaGrasso. Jedyna wada to trudny kontakt. Wyłączony telefon bez żadnego uzasadnienia - macie strone WWW to możecie na niej dodać info gdy lokal nieczynny czy brak dowozu. Podsumowując, pizza - klasa, zamówienie - kiepskie. |
|
|
|
|
i znowu cala Stalowa HAPPY bo jest kolejna pizzernia .
|
|
|
|
|
Najlepsza Karczma Biesiada obok dworca PKP polecam!!!!
|
|
|
|
|
Jak dla mnie Rustica jest the best
W Biesiadzie ta sama pizza (z kurczakiem) ma mniej składników. |
|