|
|
|
Witam
Słyszałem że została otwarta Pizzeria w Jastkowicach. Chcialbym się dowiedziec gdzie to jest, Czy juz ktos tam był,jaki klimacik. Czy smaczne pizze i jak tam cennowo. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pizzeria ta znajduje się oczywiście w Jastkowicach jadąc od Brandwicy ze 100m za kościołem po lewej stronie, jeśli chodzi o jedzenie to nie jadłem ale widziałem wystrój i powiem że całkiem całkiem (mieszkam nie daleko) hehe
Powiem tak, jeśli będą mieli dobre nie mrożone jedzenie myślę , że będzie tam ruch bo w okolicy Jastkowic, Brandwicy, i może Pysznicy niema pizzeri.. no ale to się okaże. :) |
|
|
|
|
Hm moze trza by wyslac tam Gesslerowa z inspekcja?
|
|
|
|
|
pizza slyszalem ze moze byc i wcale nie jest drogo
|
|
|
|
|
http://www.podstarymdebem.pl/
jeszcze nie zdążyłem spróbować ale z opinii rodziny pizza z prawdziwego pieca jest OK! |
|
|
|
|
Tak jak napisałem wyżej
Jeśli nie będą odwalać chały i pizza będzie tam dobra to na brak klientów nie będą mieli prawa narzekać.. To tak jak z pizzerią ósemka.. przez dość długi czas pizza była tam na prawdę dobra cienkie ciasto itd.. sam często tam chodziłem ale nie tak dawno byłem to doznałem szoku... 1.Ciasto po brzegach dosłownie spalone a w środku ciapa 2.Czekałem 45 minut (porażka) 3.Nawet sosy im się popsuły! Więc teraz zostaje tylko biesiadowa gdzie jest mało miejsca no ale pizza b.dobra :) |
|
|
|
|
Witam Wszystkich
Myślę że nie ma co się rozpisywać czy dobra, bo tylko taka jest ewentualnie bardzo dobra. Zapraszam Wszystkich na miejsce by spróbowali jak powinna smakować prawdziwa pizza z pieca opalanego drewnem. Smak wyśmienity |
|
|
|
|
Myślę, że skoro jest tu na forum właściciel lub ktoś inny z tej pizzeri powinien wziąć pod uwagę komentarze ludzi co do pozostałych pizzeri by w pizzeri Jastkowskiej nie było np: spalonego lub nie dopieczonego ciasta
I życzę sukcesu w interesie, na weekendzie zrobię te parę kroków i odwiedzę to miejsce. :) |
|
|
|
|
Zapraszam serdzecznie, myślę że będzie smakowało i podzieli Pan się swoją opinią z innymi. Jeżeli będzie Pan niezadowolony proszę zadzwonić bezpośrednio do mnie 781 800 110 i podaćswoje sugestie. Dobrą opinią proszę podzielić się na forum.
|
|
|
|
|
CYTAT Dobrą opinią proszę podzielić się na forum. Złą takze niech dzieli się na forum tak bedzie uczciwie dla innych, tych którzy chcą znać opinie na temat nowej pizzeri. Życze ich jak najmniej. |
|
|
|
|
CYTAT Zapraszam serdzecznie, myślę że będzie smakowało i podzieli Pan się swoją opinią z innymi. Jeżeli będzie Pan niezadowolony proszę zadzwonić bezpośrednio do mnie 781 800 110 i podaćswoje sugestie. Dobrą opinią proszę podzielić się na forum. Ee.. nie będę nigdzie dzwonił zostawię to dla siebie No ale mam nadzieję że ta pizzeria będzie konkurencyjna :) |
|
|
|
|
Musi być konkurencyjna, zapraszam jeszcze raz na miejsce.
Ze swojej strony gwarantuję jedynie że naprawdę warto, niepowtarzalny smak to nie to co z pieca elektrycznego. |
|
|
|
|
Jeszcze jedno pytanie.
Czy macie opcję "pizza z dowózką" ? :) |
|
|
|
|
Dziekuje za odpowiedz czeba bedzie odwiedzic i skosztowac,ladna strona,
|
|
|
|
|
Jeszcze nie byłem w tej pizzerii ale jesli ktos szuka pysznej pizzy zdecydowanie polecam Biesiade, na cienkim cieście- nie mylić z biesiadowo..
Najlepsza w mieście ;D |
|
|
|
|
pizza w biesiada haha duża to moze jest ale nie smaczna)
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
|
|
|
Jeżyk, nie wiem co ty chcesz od tej pizzy?
Jest na prawdę dobra.. Jedynie co to lokal jest taki średnio fajny jeśli chodzi o nastrój żeby pójść tam np z dziewczyną :) |
|
|
|
|
CYTAT Jeszcze jedno pytanie. Czy macie opcję \"pizza z dowózką\" ? Tak dowozimy pizzę nie ma problemu w Jastkowicach gratis |
|
|
|
|
Kurka tak się zastanawiam i zastanawiam i dalej się zastanawiam i tak sobie dumam i dumam i dumam i myślę , że albo ta pizzeria jest czynna do świtu albo tak wcześnie musicie zacząć rozpalać ten piec ....
Szatan w ciemności łowi, jest to nocne zwierzę, Chroń się przed nim w światło, tam cię nie dostrzeże. Adam Mickiewicz |
|
|
|
|
CYTAT Kurka tak się zastanawiam i zastanawiam i dalej się zastanawiam i tak sobie dumam i dumam i dumam i myślę , że albo ta pizzeria jest czynna do świtu albo tak wcześnie musicie zacząć rozpalać ten piec .... No to wiadomo że piec rozpalają wcześnie, przecież on też musi nabrać temperatury no nie? :) |
|
|
|
|
Ja to was nie rozumiem. Forum jest po to by wyrażać swoją opinię , a nie się reklamować.A to czy pizza jest dobra , czy nie to sami klienci ocenią . Własciiel zawsze będzie zachwalał , że robi najlepszą , a wcale tak być nie musi.
|
|
|
|
|
Jak czytasz uważnie to czytaj ,bo ja widzę ,że ktoś pytał ktoś informował ktoś dał opinię a właściciel się wpisał po kilku postach. Wydaje mi się że po to to zrobił,żeby uzupełnić resztę podanych informacji i wcale nie musisz brać jego zdania pod uwagę.
To ,że forum nie jest od reklamy tylko wydawania opinii racja! Ale w sumie każda opinia to reklama czegoś tam,która stawia coś tam w pozytywnym lub negatywnym świetle....no a coś typu CYTAT Jeżeli będzie Pan niezadowolony proszę zadzwonić bezpośrednio do mnie 781 800 110 i podaćswoje sugestie. Dobrą opinią proszę podzielić się na forum. to jak rozumieć?Tylko dobre strony mają tu ludzie napisać? A gdzie te złe oprócz telefonicznego kontaktu? Zresztą to wszystko pikuś jak trzeba się męczyć i od świtu w piecu palić....faktycznie nie to co pizza z pieca elektrycznego tylko pstryk a tu roboty ,że ho ho musi być dobra Szatan w ciemności łowi, jest to nocne zwierzę, Chroń się przed nim w światło, tam cię nie dostrzeże. Adam Mickiewicz |
|
|
|
|
a ja gratuluję i wiem że to będzie dobry biznes.
|
|
|
|
|
No oby, wczoraj jadąc obok pizzeri widziałem tam tłumy
:) |
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Hmmm może ktoś napisać jakie są rodzaje pizz z ceną?
benio1992:) |
|