NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
« 1 2
gdzie ta praca?!,
~~http://www.pupn
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 16:38  
http://www.pupnisko.pl/files/oferty%20pracy/

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 16:38  

~~http://www.pupn
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 16:39  

~~maaariuusz
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 16:41  
niema nigdzie budownictwie szukalem i kiha

~~alors
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 17:18  
szukam pracy

~~alors
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 17:18  
szukam pracy

ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 17:21  
Szukaj dalej.

Prywatna wiadomość 

~~makon
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 17:32  
stalowa zapadla w sen z ofertami pracy

~~Firma
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 17:45  
Jesli ktos z tutaj zagladajacych jest DRUKARZEM OFSETOWYM lub zna kogos kto sie tym zajmuje to mam prace nawet od jutra ...
Zdaje sobie sprawe, iz jest to specyficzny zawod jednak moze akurat kogos zainteresuje to ogloszenie.

Pozdrawiam

p.s. jako ze jestem tu bardzo czesto nie zostawiam numeru telefonu i bede obserwowal wątek

~~fifi
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 18:20  
Jana. Napisałaś, że chciałabyś pracować w biurze: odstukać i w chatę. W dzisiejszych czasach komputer w biurze to chleb powszedni, a ty pisząc na forum łoisz takie byki,że sorry. Niby licencjat, a poziom (nie mówię o interpunkcji) , ale ortografia...

~~Józef S.
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 18:31  
Mam wieloletnie doświadczenie w druku zdobywane w kraju i głównie za granicą od sitodrukowego poprzez światłodruk i offsetowe, algrafię, cynkografię i litografię. W technice drukowania wklęsłego i na różnych fikuśnych kształtach do wyboru, koloru i kaprysu umiech No i oczywiście dziedzinę projektowania grafiki "naumiałem się" (sporo programów po co wymieniać skoro każdy w temacie wie jakie są potrzebne) smiech2
W prawdzie nigdy na Podkarpaciu nie pracowałem no ale możne w końcu uda mi się tu osiąść na stałe a nie tylko na święta umiech
Obecnie pracuję w szwajcarskiej drukarni Ringier Print. Wdrożyliśmy i pracujemy w technologi technologię CtP Agfa Graphics.
Jestem otwarty na oferty i rozsądne propozycje umiech

~~werda
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 19:37  
nie wiecie gdzie potrzebuja budowlanca zarumienionyzarumienionyzarumieniony

~~jana
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 20:24  
CYTAT
Jana. Napisałaś, że chciałabyś pracować w biurze: odstukać i w chatę. W dzisiejszych czasach komputer w biurze to chleb powszedni, a ty pisząc na forum łoisz takie byki,że sorry. Niby licencjat, a poziom (nie mówię o interpunkcji) , ale ortografia...

jeju to jest forum pisze szybko i sie nie staram bo po co przed wami nie musze. a ja tu pytam o oferty pracy a nie szukam i nie czekam opini na moj temat

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 20:30  
Jana tylko, że jak potencjalny pracodawca zobaczy te Twoje "szybkie" błędy to nie będzie chciał Cię zatrudnić. Weź to pod uwagę. Napisałaś, że przed nami nie musisz dobrze pisać. To teraz wyobraź sobie, że ktoś z nas jest pracodawcą. Chyba w tej chwili właśnie przegrałaś swoją pracę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 20:38  
Poza CV jest jeszcze kwestia rozmowy kwalifikacyjnej i co rzeczywiscie na tym licencjacie bylo... tzn. czego sie tam nauczyla poza praktykami w banku?

Prywatna wiadomość 

~~Firma
ff
Wysłany: 10 Gru 2008r. 21:13  
Panie Józefie jesli moge tak napisac, jezeli to prawda to ma Pan wysokie kwalifikacje, wrecz bardzo wysokie, jesli nie za wysokie na kazda z drukarni w regionie i podejrzewam, ze zadna z ofert nie przebije pracy dla RingierPrint w tym takze zarobków.

~~jana
ff
Wysłany: 11 Gru 2008r. 07:56  
CYTAT
Jana tylko, że jak potencjalny pracodawca zobaczy te Twoje \"szybkie\" błędy to nie będzie chciał Cię zatrudnić. Weź to pod uwagę. Napisałaś, że przed nami nie musisz dobrze pisać. To teraz wyobraź sobie, że ktoś z nas jest pracodawcą. Chyba w tej chwili właśnie przegrałaś swoją pracę.

spodziewalam sie ze to napisze ktos z was. trudnojezyk

~~jana
ff
Wysłany: 11 Gru 2008r. 07:56  
CYTAT
Jana tylko, że jak potencjalny pracodawca zobaczy te Twoje \"szybkie\" błędy to nie będzie chciał Cię zatrudnić. Weź to pod uwagę. Napisałaś, że przed nami nie musisz dobrze pisać. To teraz wyobraź sobie, że ktoś z nas jest pracodawcą. Chyba w tej chwili właśnie przegrałaś swoją pracę.

spodziewalam sie ze to napisze ktos z was. trudnojezyk

~~jana
ff
Wysłany: 11 Gru 2008r. 07:58  
CYTAT
Poza CV jest jeszcze kwestia rozmowy kwalifikacyjnej i co rzeczywiscie na tym licencjacie bylo... tzn. czego sie tam nauczyla poza praktykami w banku?

wiem , a to co ja sie nauczylam na licencjacie nikogo niobchodzi, niewiem czy byles na takiej rozmowie ,widocznie nie, bo do takich pytan jak oni zadaja licencjata nie trzeba miecjezyk

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »