|
|
|
Szukam solidnego zakładu lakierniczego w stalowej woli i okolicach z cenami nie z kosmosu tylko wmiare uczciwymi.
Byłem w oplu z usterką czyli wgniecionym nadkolem i zaspiewali mi 500 zł za cale przednieprawe nadkole. Macie cos ciekawego do zaoferowania?. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Spytaj w NIKCARS'ie, właściciel fajny chłop w porządku, podejrzewam ze taniej u niego zrobisz niz w oplu.
Tu masz adres: Stalowa Wola ul. 1-go Sierpnia 16 tel. 604608690 warsztat miesci sie za hurtownia POLBUD |
|
|
|
|
To i ja dam numer do gościa, nie wiem jak z cenami, ale solidniejszego raczej nie znajdziesz. O cenę zawsze możesz spytać przez telefon. Brandwica, obok Ogrodu Brandwica, Mechanika Pojazdowa/Blacharstwo/Lakiernictwo/Wulkanizacja - Pan Staszek 510 712 884.
|
|
|
|
|
Interesowała by mnie polerka samochodu, mogłby ktoś polecić kogoś, kto dobrze to zrobi?
|
|
|
|
|
wania1980 ale napisz czy byłeś zadowolony, bo ja słyszałem i widziałem zrobiony samochód i było to zrobione bardzo dobrze. Chyba cena idzie z jakością.
|
|
|
|
|
To ja bym sobie podbił temat.
Interesuje mnie polakierowanie jednego małego elementu, oraz polerka mechaniczna? Kogo moglibyście polecić? Fajnie jakby wypowiedziały się osoby, które osobiście doświadczyły usług. Dzięki wielkie z góry. Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Szukam solidnego zakładu lakierniczego w stalowej woli i okolicach z cenami nie z kosmosu tylko wmiare uczciwymi. witam wiadomosc poszla na priv
Byłem w oplu z usterką czyli wgniecionym nadkolem i zaspiewali mi 500 zł za cale przednieprawe nadkole. Macie cos ciekawego do zaoferowania?. andrew |
|
|
|
|
CYTAT Interesowała by mnie polerka samochodu, mogłby ktoś polecić kogoś, kto dobrze to zrobi? witam odbierz poczte na priv
andrew |
|