|
|
|
otworzono nową pizzerie Fiori tam gdzie było TŁO.
Taka sama pizzeria jest w Grębowie czy ktos juz tam był i zakosztował pizzy prosto z pieca prosze o jakies opinie ????? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bardzo dobrą Pan robi pizze
|
|
|
|
|
nie byłem w TLE, ale w grębowie miałem okazję jeść pizzę w Fiori i mogę powiedzieć że jest bardzo dobra, polecam.
|
|
|
|
|
Dziś także otworzyła się konkurencja po sąsiedzku z avanti Capri z Niska wiec przybywa tych pizzerni widać
|
|
|
|
|
Przybywa nie przybywa, co z tego jak zamknieta zostala pizzeria Diablo.. IMHO z najlepsza pizza w Stalovej.
Aha wpisuje w goglach "pizzeria capri stalowa wola" i nie widze zadnej strony www! Co to za pizzeria co nie ma swojej witryny? |
|
|
|
|
Pytanko co do pizzeri w grebowie . Maja tam cos poza pizza dp jedzenia ?
|
|
|
|
|
CYTAT Dziś także otworzyła się konkurencja po sąsiedzku z avanti Capri z Niska wiec przybywa tych pizzerni widać jezeli to capri z niska to: http://www.caprinisko.pl/ |
|
|
|
|
Wiecie co, tak się zastanawiam. Żeby nie było, uwielbiam pizzę i dość często korzystam z ich usług (ale 2-3 wypróbowanych). Ale zastanawia mnie to, dlaczego wyrasta jak grzyby po deszczu w naszym uroczym mieście aż tyle pizzerii!? Aż taki popyt jest na nie? W sumie teraz w każdej restauracji (nie pizzerii) można je zamówić, oprócz kebabów i takich tam cudów kulinarnych.
Ciekawi mnie zapotrzebowanie (???) na tego typu jadłodajnie w Stalowej, bo to przecież ani nie duże miasto, ani tym bardziej nie Włochy... Co ulica, to plackarnia ;) Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Może na inny biznes ludzie nie mają pomysłu ?
|
|
|
|
|
2 nowe pizzerie w miescie a zero reklam. ????????????
|
|
|
|
|
Z czasem chyba będzie dowóz, na razie nie widziałam takiej informacji, trzeba się przejść ;)
Jest fajnie, trochę z klimatu Tła zostało. |
|
|
|
|
Jest już dowóz, podaję adres stronki:
http://www.pizzeriafiori.pl P.S. Pizza jak dla mnie 1-sza klasa! POLECAM mycha |
|
|
|
|
we Fiori pizze robi Pepe - Joseppe byly wlasciciel Al Padrino - zna sie na rzeczy - pizza fajna nie ciezka, cienkie ciasto tak jak byc powinno.
|
|
|
|
|
jadałam pizze w Grębowie z Fiori i polecam smakowa jest...
bzzzzzz |
|
|
|
|
Byłam w ,,dawnym" Tle, obecnie Fiori, pizza super,ciasto cieniutkie, wypieczone takie jak lubię, dodatki też- ,,4 sery" bardzo polecam.!Fajny klimacik,dużo lawendy na ścianach, w wazonach, jako że zapach ten jest moim skromnym zdaniem booossski- pizzeria ogólnie na *****.
\"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu. \" |
|
|
|
|
A Ja tam wole pizze na Konczycach.
Pizza jest taka ze ona reklamy nie potrzebuje Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Przybywa nie przybywa, co z tego jak zamknieta zostala pizzeria Diablo.. IMHO z najlepsza pizza w Stalovej. Aha wpisuje w goglach \"pizzeria capri stalowa wola\" i nie widze zadnej strony www! Co to za pizzeria co nie ma swojej witryny? Też nie mogę przeboleć pizzy z Diablo, dla mnie była najlepsza. Dorii |
|
|
|
|
Ogólnie to nie jest zła pizza z tej pizzeri, ale nie będzie ona moim stałym dostawcą. Owszem ciasto cieniutkie i wypieczone, ale za to składników tyle co kot napłakał za tą cenę. Pozostanę jednak przy pizzeri Biesiadowo i Rustice
|
|
|
|
|
ja raczej chodze do biesiadowo. z tego co widze to maja sporo mniejsze pizze od biesiadowo w biesiadowo sa 51cm a w tej fiori 42cm a cena praktycznie ta sama
|
|
|
|
|
zubr a to co Ty kierujesz sie tylko wielkością ciasta? Chyba tak jak większość mieszkańców w stw. Nie chodzi o wielkość tylko o jakość, smak i ilość składników i dobre sosy.
A we Fiori dobra pizza tylko mogliby popracować nad sosami. |
|
|
|
|
wielkosc i smak, w biesiadowo maja najlepsze ciasto swieze skladniki i daja 3 sosy
|
|
|
|
|
Najlepsza pizza w Stalowej Woli jaką jadłem nie porównywac jej z biesiadowa bo to 2 różne światy jedyny minus tej pizzeri to długi czas oczekiwania i ta straszna muzyka ale na pewno warto składniki pierwsza klasa,mozzarelka a nie tani żółty ser z supermarketu salami prawie jak z Italii naprawdę warto tam pójść
|
|
|
|
|
pizza w Fiori moze nie jest duza ale smaczna i mozna sie najesc . Polecam probowac z oliwa a i sosy sa warte sprobowania ;)
minus to dlugosc oczekiwania na zamowienie no ale moze z czasem sie naucza ;) |
|
|
|
|
CYTAT wielkosc i smak, w biesiadowo maja najlepsze ciasto swieze skladniki i daja 3 sosy To chyba dobrego ciasta nie jadłeś. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Heh.. przeczytalam o nowej super ekstra pizzerii fiori.. zamowilam pizze.. czekalam rowne 2,5h.. kobitka przywiozla pizze z wielkimi pretensjami, bo niestety mam nie wyparzony jezor i potrafie sie odezwac.. a smak pizzy jak kurz.. takze POLECAM :/
|
|