|
|
|
Nigdzie nie ma wiadomości na ten temat. Wczoraj koło południa ktoś zmarł w kauflandzie. Nie wiadomo co było przyczyną zgonu. Wiadomo natomiast, że denat długo leżał w czarnym worku między pułkami sklepowymi.
//moderowano tytuł - anulka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A nie pomyślałeś że może rodzina nie chce ujawniać nazwiska oraz przyczyny zgonu. Dla rodziny to przykra sprawa. Uszanuj to.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ludzie umierają w różnych miejscach,chociaż podobno najwięcej w domu.Jeśli był to ktos z twoich znajomych,dowiesz się.Sensacja-aby mieć temat do plotek z babciami przed blokiem...
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Widze Andrzejek, ze jestes przodownikiem tutaj na SM w odpowiedziach-ripostach. Taki dobry duszek portalu Czyzby brat invxa ?
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Osobą która zmarła był stały klient Kauflandu.Zmarł na zawał serca.Zostało wezwane pogotowie(przyjechały aż 2 karetki) ale niestety było już za późno....
A to że ciało leżało miedzy regałami to już nie jest wina sklepu tylko zakładu pogrzebowego bądź pogotowia. Przykra sprawa ale niestety taka jest kolej rzeczy nie każdy umiera w swoim łóżku czy tam jak sobie wymarzy... |
|
|
|
|
To był mój znajomy,jutro jest pogrzeb [*]
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
CYTAT Widze Andrzejek, ze jestes przodownikiem tutaj na SM w odpowiedziach-ripostach. Taki dobry duszek portalu Czyzby brat invxa ? Co ty się virus przypierdalasz? Tak Cię interesuje kto i dlaczego zmarł w Kauflandzie? Nie rozumiesz że rodzina może nie być zainteresowana rozgłosem? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
ewciaaa ogromne wyrazy współczucia :( [*]
|
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Współczucie dla rodziny zmarłego:([*]
benio1992:) |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Co ty się virus przypierdalasz? Tak Cię interesuje kto i dlaczego zmarł w Kauflandzie? Nie rozumiesz że rodzina może nie być zainteresowana rozgłosem? Nie bede schodzil do Twojego poziomu wypowiadania sie. Przykre jest ze ktos zmarl to prawda. Ale moim zdaniem media powinny naglosnic dlaczego ten czlowiek lezal miedzy polkami a nie byl zabrany przez lekarzy badz pracownikow zakladu pogrzebowego... oraz dlaczego nikt z klientow (tak tylko przypuszczam) nie pomogl temu czlowiekowi... Pierwsza pomoc sie klania... Czyzby zadnej pracownik kauflandu badz ochroniarz nie potrafil robic masazu serca ?? Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
w ogole to moglby ktos za prezeproszeniem wy...c ten temat, to 65k miasto ponad jedna osoba dziennie sie w nim rodzi i ponad jedna osoba dziennie umiera, to jest chyba normalne ze moze sie komus zdarzyc umrzec na hali w kauflandzie, lidlu czy w domu na kiblu... napiszcie jeszcze nazwisko, proponuje tez dyskusje nad jego zyciem na forum zrobic, moze dowiemy sie czy byl dobrym czy zlym czlowiekiem, moze jakas ankieta ?
http://www.youtu(...)edTLIRWU iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
hej virusie.
skąd takie przypuszczenia że załoga kauflandu nie umie udzielać pierwszej pomocy? byłeś na miejscu kiedy to się stało? Bo ja byłem.Pierwszą osobą jaka udzieliła pomocy była kasjerka z tego sklepu. A co do tego że ciało leżało przykryte workiem to chyba nie znasz procedur. Na drugi raz jak masz tak głupio pisać nie znając faktów to lepiej wcale nie komentuj.Wkurzają mnie tacy ludzie,pisać,obsmarować a nie wie jak było. |
|
|
|
|
Andrzejek, ale jak Cie to nie interesuje to po do cie wypowiadasz na ten temat ?
Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|