Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam tak jak w temacie i opisie jak sądzicie było by coś z tego czy nie ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pewnie ze tak, sam jestem zainteresowany i mysle ze moich kilku znajomych rowniez by bylo chetnych
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jestem za, tylko brak partnera/ki :(
|
|
|
|
|
Tylko gdzie? Te stoły, które ja widziałem w barach w Stalowej to nędza, ledwo się trzymają i są krzywe. Najlepiej wygląda chyba ten w Oscarze, ale podczas zawodów mógłby się rozklekotać trochę
. |
|
|
|
|
Dorzucę do tego interesu 5 automatów do gier tv - praktycznie za friko/przygodówki,mordobicia,jak w salonie za starych dobrych czasów/
cris-cros |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
no właśnie jakie stoły ??
cris-cros w sensie ze co za free ? czy za zlotówe ? street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter street fighter PLEASE |
|
|
|
|
Waldmatic, kiedyś - 5 000 DM , gra Dangeons and Dragons podobnie.
Dziś do wzięcia za 300 zeta itd , inne komplety podobnie , czyli za ...friko cris-cros |
|