|
|
|
CYTAT a np. taka hipoteza: rodzice wiedzą, że dziecko umrze - jednak zbierają $ bo myslą, że tym psoosbem się wzbogacą. Nie możliwe ? mordują ludzie innych dla pieniędzy, zabijają żony, braci - czy jest to niemozliwe w tym pzrypadku ? Więc należy zadbac by te pieniądze zostały spozytkowane - a nie tylko skladac kondolencje. mam nadzieje ze bedziesz musial - nie, nie mam jej - ja sobie nie wyobrazam stac nad grobem mojego 4 latka - MYSLCIE COKOLWIEK k.... posluchaj i mysl http://www.youtu(...)L2rz04pU |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT a np. taka hipoteza: rodzice wiedzą, że dziecko umrze - jednak zbierają $ bo myslą, że tym psoosbem się wzbogacą. Nie możliwe ? mordują ludzie innych dla pieniędzy, zabijają żony, braci - czy jest to niemozliwe w tym pzrypadku ? Więc należy zadbac by te pieniądze zostały spozytkowane - a nie tylko skladac kondolencje. mam nadzieje ze bedziesz musial - nie, nie mam jej - ja sobie nie wyobrazam stac nad grobem mojego 4 latka - MYSLCIE COKOLWIEK k.... |
|
|
|
|
pier....ony ZUS razem z NFZtem. Po co nasze szkładki skoro i tak decyzja o naszym leczeniu zależy od PANÓW DYREKTORÓW. jestem pweiwn tego że gdyby Oliwia otrzymałą pieniądze na leczenie pół roku temu, to na wiosen mogła by siębawić z dziećmi w piaskownicy.... BANDA DECYDENTÓW. rozjebać ZUS, rozjebać NFZ. Dyrektorzy ..... QRWA
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
iii co wtedy ?
OFE ? (stamtad kase) (czy prywatnie) czy co rozjebac a pomysł na cos lepszego ? bo wQrwia mnie taka frajernia ! czysty totalny burak aka prawdziwek polski! sorry ale .... |
|
|
|
|
A jest na tym forum jakiś jeden, który jest w temacie i wie na czym polegał problem leczenia na co były te pieniądze, na kiedy ta Oliwka miała termin operacji, gdzie miała być ta operacja?
Na razie to widzę tylko lament i pieprzenie od rzeczy. Jedni o kasie inni jak to im przykro, jeszcze inni najlepiej to rozwalić cały system bo zmarło dziecko. jest tu choć jedna osoba która zna temat i może udzielić odpowiedzi na takie pytania: - Gdzie miała być operacja? - Ile miała kosztować? - Kto miał ją operować? - Jaka miała być ta operacja, na czym miała polegać? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT A jest na tym forum jakiś jeden, który jest w temacie i wie na czym polegał problem leczenia na co były te pieniądze, na kiedy ta Oliwka miała termin operacji, gdzie miała być ta operacja? Na razie to widzę tylko lament i pieprzenie od rzeczy. Jedni o kasie inni jak to im przykro, jeszcze inni najlepiej to rozwalić cały system bo zmarło dziecko. jest tu choć jedna osoba która zna temat i może udzielić odpowiedzi na takie pytania: - Gdzie miała być operacja? - Ile miała kosztować? - Kto miał ją operować? - Jaka miała być ta operacja, na czym miała polegać? Tu masz wszystko http://oliwialamch.blog.onet.pl/ |
|
|
|
|
Szanowni Panstwo!
W momencie gdy rozpoczelismy zbiorke pieniedzy na leczenie Oliwci bylismy bardzo zaskoczeni ze jest tyle ludzi o dobrych sercach i jestesmy bardzo wdzieczni za pomoc choc i tak nie udalo sie nam uratowac naszego aniolka.Teraz gdy czytamy wszystkie komentarze jest nam bardzo przykro ze niektorzy uwazaja ze wzbogacilismy sie na chorobie naszej coreczki.Osoby ktore pisza te bzdury nie maja pojecia co przezylismy przez caly rok choroby Oliwci i co przezywamy teraz kiedy odeszla. Pieniazki ktore zebralismy przekazemy na chore dzieci.Dajcie nam troche czasu bo dopiero wczoraj pochowalismy nasze dziecko......... Dziekujemy Rodzice Oliwci. |
|
|
|
|
... to się nazywa ludzka ciekawość
:) |
|
|
|
|
Byłam na oddziale onkologicznym w Centrum Zdrowia Dziecka, trzeba tam być aby zobaczyć ogrom tragedii, walki o życie wszystkich dzieci jakie tam przebywają. DZiękuję Wam , że miałam możliwość poznania Was, Waszego najcudowniejszego Aniołka. Ta mała osoba tak wiele mnie nauczyła ....empatii , pokory do życia, ... dzieleniem się z tymi którzy bardziej potrzebują niż ja.... jestem jej wdzięczna , że pojawiła się w moim życiu. Do końca moich dni będzie w moim sercu, dzięki Oliwii stałam się lepszym człowiekiem.
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą" Sylwia z Warszawy |
|
|
|
|
Brawo Rzeczoznawco. Z okazji Nowego Roku z całego serca życzę ci, aby te pieniązki jeszcze tego miesiąca trafiły do ciebie na leczenie twojego łba. A kiedy juz podzielisz losy Oliwki pomyślimy co dalej z nimi zrobic.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT chwila smutna niewątpliwie. Współczucia dla rodzny. Ale dlaczego o jednej oliwi mówi pół podkarpacia, podczas gdy na samego raka umiera setki tysiecy dzieci o których nigdy nikt nie mówi, nie pisze artykułów itp. Na drogach ginie tyle dzieci i co ? A tu jakies pospolite ruszenie ... mi juz niedobrze od tej oliwki ... ta wypowiedz nie jest niedojrzala jest hamska,jezeli kogos nie spotkala taka tragedia to nie jest w stanie jej zrozumiec,ale niech uwaza bo moze kiedys go to spotka i w tedy komus innemu moze byc niedobrze...ludzie co wy wypisujecie... Niech administratorzy usuwają takie niedojrzałe wypowiedzi, bo sądze ze tylko niedojrzałość tym kieruje. Jak chcesz wiedziec co z pieniędzmi podejdz do jej rodziców i zapytaj. Wiec ze choroba nie wybiera i niewykluczaj ze nie moze dotknąć kogoś z Twojej rodziny ( czego Ci nie zycze) być moze w tedy zrozumiał byś sens korzystania z kazdej, realnej pomocy. |
|
|
|
|
edit : .....
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Czy modowie StalowegoMiasta potrafią kasować, zamykać tematy tylko i wyłącznie, które "szkodzą" ich wizerunkowi, którego w sumie nie mają...:]
To że użytkownicy nie mają za grosz szacunku do drugiego człowieka, nawet w obliczu takiej tragedii to jakoś mnie nie zaskakuje... ale czy Wy nie macie za grosz rozumu, żeby ten topic, zamknąć a najlepiej usunąć... bez pozdrowień Foxy |
|