|
|
|
Ot niby taka zabawa tylko, ale póki co jesteśmy na 37 miejscu, a moglibyśmy być jednym z najbardziej rozświetlonych miast kraju i jeśli ktoś ma ochotę niech "zapali światełko" na Facebooku.
http://apps.(...)65%22%7D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wspaniały pomysł - swiecmy sie na facebooku a na miescie ciemno jak w dupie, a ozdoby swiateczne to obraz nedzy i rozpaczy.
|
|
|
|
|
CYTAT wspaniały pomysł - swiecmy sie na facebooku a na miescie ciemno jak w dupie, a ozdoby swiateczne to obraz nedzy i rozpaczy. A jak by by miasto zaświeciło milionem żaróweczek to by zaraz jakiś baran napisał, że prezio nie ma na co kasy wydawać, a wmieście bieda. Przykład Warszawy pojawiła się ładna choinka to zaraz barany się znaleźli:-))))) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Noo świecie, świecie całkiem za darmo :]
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Ech, Stalowa Wola na 37 miejscu :( To już Tarnobrzeg wyklikał 35.
Co do świetlnych ozdób, to myślę tak: kasy brakuje, zgoda i nie można wydawać na jakieś fanaberie, ale u nas w mieście nie ma ich aż tak dużo, żeby je fanaberią nazwać. Gdyby z kolei w wyniku oszczędności nie zainstalować żadnych, byłoby to trochę dołujące. Kryzys trzeba przejść z klasą. Nie musimy odmawiać sobie wszystkiego. PS: Bardzo mi się podoba tegoroczna choinka pod MDK. W 2009 roku żal było patrzeć niestety. |
|
|
|
|
fa aberi nie ma bo gospodarza dobrego nie ma,a kryzys to wymówka, ciekawe czy Shrek zamiast 12stu dań jadl 12scie konserw i w nowy rok szampana zamienil na tanie wino z racji oszczędzania??
|
|
|
|
|
Andrzejek gdzie jesteś jeszcze tego nie skomentowaleś?? żal:(myslalem że jasteś platnym klakierem tego portalu;)
|
|