|
|
|
Mam pytanko gdzie w stalowej znajduja sie mieszkania dwupoziomowe.
Na jakich osiedlach i w ktorych blokach mozna je znalezc? Ile metrow maja takie mieszkania. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wydaje mi się, że na ostatniej kondygnacji w punktowcach na Poniatowskiego są takie dwupoziomowe mieszkania oraz na Wojska Polskiego 10 ostatnie piętro to są mieszkania dwupoziomowe. Ile metrów maja nie wiem.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Jeżeli masz na mysli te bloki na Poniatowskiego, ktore są zaraz OBOK Avanti tj 84 i 84A to od razu mowie ze w 84A na ostatniej kondygnacji mieszkan dwupoziomowych nie ma. To sa mieszkania z tarasami i oknami w suficie w łazienkach
|
|
|
|
|
oknami w sufitach - oknami dachowymi
|
|
|
|
|
CYTAT Jeżeli masz na mysli te bloki na Poniatowskiego, ktore są zaraz OBOK Avanti tj 84 i 84A to od razu mowie ze w 84A na ostatniej kondygnacji mieszkan dwupoziomowych nie ma. To sa mieszkania z tarasami i oknami w suficie w łazienkach Pisałem o tych punktowcach bliżej lidla. Takie z cegły. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Wojska Polskiego 10, nowe bloki na Wałowej, Poniatowskiego 84A, moze na ogrodach by sie znalazlo tez cos.
|
|
|
|
|
Te punktowce pomiedzy Ochronka a Lidlem nie maja mieszkan dwupoziomowych
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
|
|
|
Napisalem juz ze na poniatowskiego 84A nie ma mieszkan dwupoziomowych Z tego co czytam w "punktowcach" tez.
|
|
|
|
|
zapytaj w Administracji nr 3 SM tel.158423853 - tej nad oczkiem , takie mieszkania są w 3 budynkach obok siebie tj Wałowa 3 i 3a i bodaj Poniatowskiego 28
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją." Józef Piłsudski |
|
|
|
|
Jeżeli tak bardzo chcesz mieszkania o dwóch poziomach,wybuduj albo kup dom.Wyjdzie taniej,a jeszcze więcej zyskasz na kosztach eksploatacji.O wygodzie nie wspomnę...
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|