|
|
|
Witam! Mam prośbę, mianowicie szukam dobrego szmateksu w Stw, słyszałem, że w szmateksach można dostać praktycznie rzeczy w rozm. XL, a że gabaryty mam niewielkie i wyglądać modnie lubię to mam pewien problem. Nie będę cały czas kupował w H&M/Reserved itp. bo to za dużo kasy mi ucieknie z portfela, więc chcę wiedzieć jaki szmateks polecacie dla szczupłego chłopaka, w którym są rozm. S/M, a co do spodni 28/32 lub 29/32?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej Mój mąż ma takie wymiary jak TY, ja kupowałam na Poniatowskiego koszule i spodnie, ale spodnie są niezbyt fajne, trzeba naprawdę trafić, za to kurkę jesienno -wiosenną mu kupiłam nówkę sztukę i koszulki. Spodnie kup sobie na targu, mój mąż trochę marudził, tu się marszczy, tam za szerokie, ale jak patrze na spodnie nowe z targu a ze szmatexu to jest różnica. A na targu u Gruzinów za 40zł, gorąco polecam, niestety trzeba mierzyć w samochodzie lub ich przebieralniach na mrozie, ale lepsze 2 pary spodni za 80zł niż 1 para za 120zł :/ A są bardzo eleganckie, pozdrawiam Tak samo koszulki kupisz u Gruzinów za Aldikiem w sobotę.
MY.......................................... |
|
|
|
|
CYTAT Hej Mój mąż ma takie wymiary jak TY, ja kupowałam na Poniatowskiego koszule i spodnie, ale spodnie są niezbyt fajne, trzeba naprawdę trafić, za to kurkę jesienno -wiosenną mu kupiłam nówkę sztukę i koszulki. Spodnie kup sobie na targu, mój mąż trochę marudził, tu się marszczy, tam za szerokie, ale jak patrze na spodnie nowe z targu a ze szmatexu to jest różnica. A na targu u Gruzinów za 40zł, gorąco polecam, niestety trzeba mierzyć w samochodzie lub ich przebieralniach na mrozie, ale lepsze 2 pary spodni za 80zł niż 1 para za 120zł :/ A są bardzo eleganckie, pozdrawiam Tak samo koszulki kupisz u Gruzinów za Aldikiem w sobotę. Ale gdzie na Poniatowskiego, koło czego ten szmateks jest? |
|
|
|
|
w tym rzędzie sklepów co Europejska tylko kolo poczty
tam jest dużo ciuchów męskich ale wiadomo trzeba trafić na dobry ciuch ... |
|
|
|
|
CYTAT w tym rzędzie sklepów co Europejska tylko kolo poczty tam jest dużo ciuchów męskich ale wiadomo trzeba trafić na dobry ciuch ... A kiedy tam jest dostawa nowego towaru? |
|
|
|
|
w poniedziałki i czwartki całkowita wymianam, wiec jutro mozesz już ruszyc , otwarte od 9, najlepiej isc rano wtedy są najlepsze rzeczy. to jesgt nad pocztą schodkami na góre sie wchodzi, zresztą bvedziesz widział banery na górze
1szt za 6zl |
|
|
|
|
Tak, tam koło Europejskiej, a raczej koło Poczty Poniedziałek i czwartek dokładnie od 9.00h powodzenia bo dużo bab stoi :/ i przestałam tam chodzić bo są teraz gorsze ciuchy, a i nie ma się jak dopchać, ale powodzenia życzę
MY.......................................... |
|
|
|
|
No trochę problem, żeby z rana tam iść, bo mam szkołe. A tam gdzie mówicie to takie modne chociaż te ciuchy są, bo ja do ciuchów trochę jak baba jestem.. ; DD
|
|
|
|
|
no jasne! złapałem sam kilka rzeczy od dolce czy pull&bear.
|
|
|
|
|
to może prędzej do outletu się wybierz...
|
|
|
|
|
nowy outlet szafa otworzyli tak koło A&J w strone Aldika od tyłu Nawet niezle i markowe ciuszki są.
A slyszałam, że w Nisku jest bardzo duzy szmateks, był tam ktoś? W którym to jest miejscu ? I czy jest to naprawde duże ? Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
|
|
a kiedy tam kolo A&J jest dostawa?
|
|
|
|
|
Wiesz, nie mam pojęcia...
Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
|
|
A moglibyście mi wytłumaczyć, gdzie jest dokładnie ten outlet?
|
|