|
|
|
a płytki na korytarz wybierałam w stw naprzeciwko komendy
bardzo mi sie tam spodobały napewno bardziej konkurencyjne ceny w porównaniu ze sklepem tuż obok pod aktualna biedronka(wczesniej tesco) tam ceny mnie az przeraziły... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
samsung firma o której mówisz wyniosła się spod biedronki gdzieś na jakies zadupie. ja płytki brałem w rzeszowie w rcmb tam skąd prawie wszyscy stalowowolscy kupcy zamawiają na szybko płytki. Cena była na tyle niska że opłacało się zrobić 2 kursy stalowa - rzeszów i jeszcze sporo zostało. róznica po rabacie w stw wynosiła ponad 15%. Porównywalem w 8 miejscach w Stalowej.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT ja płytki brałem w rzeszowie w rcmb tam skąd prawie wszyscy stalowowolscy kupcy zamawiają na szybko płytki. Cena była na tyle niska że opłacało się zrobić 2 kursy stalowa - rzeszów i jeszcze sporo zostało. róznica po rabacie w stw wynosiła ponad 15%. Jacuś, z tego co wiem, to RCMB nie bawi się już w hurt, więc żaden stalowowolski kupiec nic tam nic nie kupuje. Prędzej BOZ. A ile policzyłeś sobie za kurs do Rzeszowa? Jakieś oponki, zużycie zawieszenia (bo to ciężkie rzeczy) też podliczyłeś? No i po jaką cholerę jeździłeś do Rzeszowa do RCMB, skoro w Stalowej jest Majster, jak by nie było to przecież jest RCMB. |
|