~~ksiadz | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Piotr | |
|
|
Czekam na przesyłkę wysłaną 2 grudnia z Rzeszowa.Nie ma jej do dziś.O co tu chodzi?
|
|
|
|
|
|
A wyślijcie telefon kom. lub kupcie na alegro- paczkę normalną już to widze jak do was dojdzie POZDROWIENIA DLA POCZTY POLSKIEJ
|
|
|
|
|
Bardzo dobry materiał. U nas w Stalowej jest trochę mniejsza skala tego zjawiska ale jest. Kto dużo korzysta z usług PP na pewno się już o tym przekonał nie raz. Poza tym, termin dochodzenia przesyłek nie jest ściśle określony i Oni to zdecydowanie wykorzystują.
Tekst pani z okienka: "- wysyła pani listem zwykłym ? - Tak ... - A wie Pani że to może nie dojść ? " mówi sam za siebie ... |
|
|
|
|
poczta polska to totalna pomylka , dlaczego nie bierze przykladu np UPS jak cos zamawiam to dostaje od wysylajacego track number/numer przesylki/ i moge przez internet sledzic gdzie jest przesylka a jak zginie to UPS wie odrazu gdzie zginela na jakim etapie i to wszystko jest monitorowane co do minuty wraz podpisem kto odebral paczke.
|
|
|
|
|
Zamówiłem paczkę i już miesiąc czekam, tzn miesiąc temu została wysłana ta paczka ... musiałem napisać i podziękować za przesyłkę (allegro.pl). Najlepiej to chyba brać za pobraniem - pewniejsze to jest. No i otwierać paczkę przy kurierze - wtedy jak coś, kurier sporządzi protokół i można towar reklamować taka rada pzdr
|
|
~~lena | |
|
|
Poczta Polska to totalna porażka.
Przesyłka wysłana z UK do Polski na Święta Bożego Narodzenia dotarła na Wielkanoc!! |
|
|
|
|
|
Teraz mamy wielu oszustów sprzedających na alegro(okres swiąteczny) to do tego ci jeszcze poczta zawinie co to sie porobilo ze Państwo posiada legalne instytucje które nas dymają,mozna by założyć legalnie firme OKRADEX POLSKA
|
|
|
|
|
zlodzieje i nic wiecej, ja tez jak cos zamawiam odbieram kurierem za pobraniem , najlepszy sposob i nic nie tracisz
|
|
~~hans | |
|
|
mnie kiedyś okradli sk...y wujek wyslal mi 20 funciaków w liście list dotarł ale funciaki nie i zakleili to w jakaś bardzo mocna folie w dodatku na głupa ktoś to otwierał bo widać było najnormalniej na świecie jak jest bok rozdarty cały koperty
pfff |
|
|
~~Nemezis | |
|
|
CYTAT mnie kiedyś okradli sk...y wujek wyslal mi 20 funciaków w liście list dotarł ale funciaki nie i zakleili to w jakaś bardzo mocna folie w dodatku na głupa ktoś to otwierał bo widać było najnormalniej na świecie jak jest bok rozdarty cały koperty pfff Ja też w ten sposob straciłem 15 F a nalegałem żeby kolega nie wysyłał pocztą |
|
|
~~Nemezis | |
|
|
CYTAT mnie kiedyś okradli sk...y wujek wyslal mi 20 funciaków w liście list dotarł ale funciaki nie i zakleili to w jakaś bardzo mocna folie w dodatku na głupa ktoś to otwierał bo widać było najnormalniej na świecie jak jest bok rozdarty cały koperty pfff Ja też w ten sposob straciłem 15 F a nalegałem żeby kolega nie wysyłał pocztą |
|
|
|
|
|
|
|