~~andrzej m | |
|
|
podobno otworzyli w stw nowy klub NNN i slyszalem ze jest w nim dosc fajnie ;)
moglbym ktos powiedziec gdzie on jest dokladniej (adres) i wrazenia ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~aaaa | |
|
|
Hehe gdzie ty zyjesz ?? NNN jest na okulickiego 56 przy domu seniora. tylko ze ten klub jest od 2 lat tzn istnieje... WTF ?
|
|
|
~~adam | |
|
|
NNN to jest bardziej pub,chociaz na wekeendy jest Dj i leci muza takze mozna poczuc sie jak w klubie.W NNN sa tez kregle i oczywiscie restauracja,gdzie mozna zjesc cos pysznego.NNN istnieje od 2006.Adres Okulickiego 56C Osiedle Mlodynie kolo sklepu Spolem.Jak jest ktos pierwszy raz to moze zrobic wrazenie,chociaz nie musi.Nie zawsze kazdemu dogodzi.Kelnerki sa "The Best"
|
|
|
~~Robinson | |
|
|
Ta, kelnerki same niemoty
|
|
|
|
|
|
NNN to Restauracja =]
|
|
~~adam | |
|
|
Robinson a napisz ktore to kelnerki sa wedlug ciebie niemotami?
|
|
|
~~miko | |
|
|
nie wiem, kto pracuje tam teraz, ale te dziewczyny, ktore pracowaly zaraz po otwarciu to byla porazka. nigdzie chyba nie bylo tak powolnej obslugi, jak w NNN.
|
|
|
~~Robinson | |
|
|
CYTAT Robinson a napisz ktore to kelnerki sa wedlug ciebie niemotami? A sądząc po ich zaangażowaniu i szybkości to jedynie sprawna jest chyba blondynka ze spietymi włosami, chociaż momentami jest BARDZO ZAKRĘCONA, reszta pięknieje i posówa się niczym walec na drodze |
|
|
~~asa | |
|
|
chyba w innym NNN byles
obsługa pierwsza klasa ! pozatym fajny lokal - fajnie urządzony - wzór !! IMHO brakuje im reklamy. |
|
|
~~Robinson | |
|
|
CYTAT chyba w innym NNN byles
obsługa pierwsza klasa ! pozatym fajny lokal - fajnie urządzony - wzór !! IMHO brakuje im reklamy. |
|
|
~~Robinson | |
|
|
CYTAT chyba w innym NNN byles obsługa pierwsza klasa ! pozatym fajny lokal - fajnie urządzony - wzór !! IMHO brakuje im reklamy. Hehehe... poza tym piszemy OSOBNO!!! Pozdrawiam |
|
|
~~icia | |
|
|
No właśnie...
|
|
|
~~Robinson | |
|
|
Ja nie mówię że źle urządzony, czy cos w tym rodzaju bo jest naprawdę ok. ale kelnerki są ślamazarne strasznie
|
|
|
~~adam | |
|
|
Do Robinson
Jest ogloszenie w Sztafecie,ze potrzebuja kelnera i kucharza,takze masz szanse sie wykazac i pokazac kelnerkom jak sie obsluguje gosci. |
|
|
~~Boltimoor | |
|
|
Fajna knajpa, dobre żarcie, tylko podejściedo do klienta nie takie , traktuje się Go momentami jak - po coś tu przyszedł? A przecież chyba nie o to chodzi?
|
|
|
~~TDK | |
|
|
Klub NNN, jak najbardziej, ładne dziewczyny, ceny jak na taki lokal przyzwoite no i jedzonko pyszne. Mnnniaaam, zimnawo troche zimą, ale jak się przychodzi z ukochana osoba to tego się nie zauważa
|
|
|
|
|
|
CYTAT A sądząc po ich zaangażowaniu i szybkości to jedynie sprawna jest chyba blondynka ze spietymi włosami, chociaż momentami jest BARDZO ZAKRĘCONA, reszta pięknieje i posówa się niczym walec na drodze CYTAT Hehehe... poza tym piszemy OSOBNO!!! Pozdrawiam miodek posuwa sie piszemy przez U !!! ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~Robinson | |
|
|
CYTAT CYTAT A sądząc po ich zaangażowaniu i szybkości to jedynie sprawna jest chyba blondynka ze spietymi włosami, chociaż momentami jest BARDZO ZAKRĘCONA, reszta pięknieje i posówa się niczym walec na drodze CYTAT Hehehe... poza tym piszemy OSOBNO!!! Pozdrawiam miodek posuwa sie piszemy przez U !!! ;] Dzięki Bralczyk |
|
|
~~Zefir | |
|
|
CYTAT CYTAT A sądząc po ich zaangażowaniu i szybkości to jedynie sprawna jest chyba blondynka ze spietymi włosami, chociaż momentami jest BARDZO ZAKRĘCONA, reszta pięknieje i posówa się niczym walec na drodze CYTAT Hehehe... poza tym piszemy OSOBNO!!! Pozdrawiam miodek posuwa sie piszemy przez U !!! ;] posuwa zgoda przez "U", ale że - "się", piszemi przez "U", to tego nie wiedziałam |
|
|
|
|
|
no to teraz bedziesz wiedzial :] czlowiek uczy sie cale zycie ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~Reki | |
|
|
Ja radze uwazac na tego barmana w NNN... ostatnio mnie na kase naciagnal:/
|
|
|
~~Wiki | |
|
|
CYTAT Ja radze uwazac na tego barmana w NNN... ostatnio mnie na kase naciagnal:/ I co dałeś się naciagnąć, czy byłeś tak ochlany że sam nie wiedziałeś ile masz? |
|
|
~~Faust | |
|
|
CYTAT Ja radze uwazac na tego barmana w NNN... ostatnio mnie na kase naciagnal:/ A to jest "szczypior" z dawnego Bajer Bar'u |
|
|
|
|
|
CYTAT A to jest "szczypior" z dawnego Bajer Bar'u Szczypior bueuehehehe |
|
~~SeXx | |
|
|
|
|