~~bejty | |
|
|
//moderowano
nie zaniżaj poziomu ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~zainteresowana | |
|
|
a jak myślicie, czy NNN to dobry lokal na zorganizowanie 18 Licze na mądre odpowiedzi ; ]
|
|
|
~~radek | |
|
|
|
|
|
~~Volume | |
|
|
Nie wiecie kto to jest ten stary, jąkający facet co w soboty bywa za barem?
|
|
|
~~Dunlop | |
|
|
O Maj Got
|
|
|
~~bejty | |
|
|
CYTAT //moderowano nie zaniżaj poziomu ! jakbys mial jakikolwiek poziom, moderatorku, od siedmiu bolesci, to bys wiedzial, ze to cytat z filmu :-) |
|
|
~~lkjklj | |
|
|
Mnie troche smieszy, ze moderatorzy sie nie podpisuja, tylko dzialaja na zasadzie "my", bo w grupie odwazniej
|
|
|
~~wujoadaś | |
|
|
w kupie siła, bo w kupie cieplej i nikt nie ruszy
|
|
|
~~marcel | |
|
|
Mi się tam NNN podoba, jestem co weekend i dziewczyny są ok zresztą przy takiej rotacji klientów to moim zdaniem dają sobie świetnie rade- znam lokale gdzie faceci wymiękają muza też całkiem, da się pobawić
|
|
|
~~LUK SKYFLY | |
|
|
CYTAT Nie wiecie kto to jest ten stary, jąkający facet co w soboty bywa za barem? Wiesh co j....j sie w łeb ze 3 razy i zastanów sie nie obrazaj ludzi !!! aha Zobacz czy twój s...y nie czeka na ciebie z kapiela |
|
|
~~elorampa | |
|
|
Jaki jest cennik w nnn wypozyczenia kregli
Opdiszcie jak najszybciej |
|
|
~~Sic! | |
|
|
CYTAT CYTAT Nie wiecie kto to jest ten stary, jąkający facet co w soboty bywa za barem? Wiesh co j....j sie w łeb ze 3 razy i zastanów sie nie obrazaj ludzi !!! aha Zobacz czy twój s...y nie czeka na ciebie z kapiela O ja pierdziu, ale buractwo!!!! |
|
|
~~Mateusz | |
|
|
czy w NNN mozna potanczyc ;) ? ( nie wiem bo nie bylem, nie zjedzcie mnie) i jak mozna to czy tylko w weekendy czy na tygodniu tez ;p ?
|
|
|
~~nnn | |
|
|
CYTAT czy w NNN mozna potanczyc ;) ? ( nie wiem bo nie bylem, nie zjedzcie mnie) i jak mozna to czy tylko w weekendy czy na tygodniu tez ;p ? Tak Można potanczyc w Piątki & Soboty w Piatki muzyka dla wszystkich w Soboty hity na czasie a juz w ta sobote zapraszam na DISCO PARTY |
|
|
~~Peter | |
|
|
wstęp 20zł na to disco polo party, trochę wydaje mi się za drogo, no ale zobaczymy co to będzie.
|
|
|
~~northern petrol | |
|
|
CYTAT wstęp 20zł na to disco polo party, trochę wydaje mi się za drogo, no ale zobaczymy co to będzie. To jest masakra, zbliza sie impreza Disco Polo, panuje ogolne podniecenie. Ciekawe, ile osob by przyszlo na jakies rave party w NNN? Moze 5 ?? |
|
|
~~Peter | |
|
|
tak tylko większość stolików jest już zajęta! nie będzie 5 tylko 500
|
|
|
~~Mateusz | |
|
|
a stoliki w piatek albo w sobote trzeba rezerwowac ? czy sa wolne ;)) ? zazwyczaj jest tlok wtedy czy jest luzno ?
|
|
|
~~vmfskde | |
|
|
no nie tak to nie będzie
|
|
|
~~zzz | |
|
|
wlasnie jak tam jest ze stolikami w piatek ?
|
|
|
~~Peter | |
|
|
no w sobotę trzeba rezerwować, skąd będziesz mial wolne stoliki? przecież to jest sobota, full ludzi, dj gra. W piątek chyba podobnie bo tez gra dj.
|
|
|
~~Swinia | |
|
|
No FAJNIE, fAJNIE...
|
|
|
~~Przyjaciel Kasi | |
|