|
|
|
Usunąłem parę wypowiedzi oczerniających ludzi :] Ludzie, trochę więcej kultury, stać was na to :]
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lol:) | |
|
|
Pozdrowienia dla Kasi S. Jeżeli to czyta to niech sobie przypomni pewien okres w życiu kiedy kumplowała się z "żabą" i poznały Konrada. Od jego strony poznała takiego jednego który mieszkał na przeciwko w bloku i miał psa
|
|
|
~~LUK SKYFLY | |
|
|
CYTAT Usunąłem parę wypowiedzi oczerniających ludzi :] Ludzie, trochę więcej kultury, stać was na to :] Uwierz że niektorych nie wszyscy madrzy bo po drugiej stronie siedza takze obelg bedzie pełno tak to dac dzieciom neostrade dziecko+neostrada=dzieci neostardy Pozdrawiam i dzieki za usuniecie |
|
|
~~DNA | |
|
|
A ta poszkodowana przez los Wielka Pani Menagerka, dalej tam straszy?
|
|
|
~~Sebuś | |
|
|
Byłem tam kilka dni temu zagrać w kręgle i cały czas się psują. W przeciągu godziny ze 3 razy się zacinały, a do tego nie dostałem paragonu fiskalnego
|
|
|
~~LUK SKYFLY | |
|
|
CYTAT A ta poszkodowana przez los Wielka Pani Menagerka, dalej tam straszy? a ty dalej,bedziesh wkurzał ludzi,głupimi tekstami!!! straszysz to ty |
|
|
~~LUK SKYFLY | |
|
|
Wy wszyscy widzicie tylko wady,i jezdzicie po ludziach
OTWóRZ LOKAL zobaczymy czy ci(wam) Bedzie miło jak ktos po tobie(was) bedzie tak jezdził wezcie sie ludzie zastanówcie ze 3 razy zanim cos napiszecie NIE PODOBA SIE NIE CHODZ KTORAS OSOBA CIE WKURZA ZOSTAW TO DLA SIEBIE A NIE PISZ TEGO NA PUBLICZNYM FORUM |
|
|
~~Czupakabras | |
|
|
CYTAT Byłem tam kilka dni temu zagrać w kręgle i cały czas się psują. W przeciągu godziny ze 3 razy się zacinały, a do tego nie dostałem paragonu fiskalnego Mnie też nigdy nie dali paragonu za kręgle, więc do tej pory nie wiem ile biorą za godzinę gry, bo liczą na minuty, jak w solarium |
|
|
|
|
|
Nie wiem na ile aktualne są te ceny ale posiadam takie dane:
Cennik kręgli 1 tor/1h od poniedziałku do czwartku: do 18:00 - 30 zł po 18:00 - 35 zł od piątku do niedzieli do 18:00 - 30 zł po 18:00 - 40 zł |
|
~~~~~~ | |
|
|
~do 18 -20,00
po 18 -40 weekend po 18 -50 |
|
|
~~CENT | |
|
|
A CZEMU ONE TAKIE DROGIEEEEE
|
|
|
~~Fiesta America | |
|
|
Drogo, Zimno, Nadymione, Niewygodne Krzesła, Niemiła Obsługa, Muzyka Do Kitu...
|
|
|
~~ktos | |
|
|
to niech jak Ci nie pasuje, przynajmniej nie chodzą tam gówniarze bo ich nie stać.
|
|
|
~~Parówa | |
|
|
A co szykują "ME-NADŻERKI" z NNN na tzw. Walentynki? Czyżby znowu odpustowe, złocone serduszka na każdej ce-główce? A kelnereczki bedą miały spineczki we włoskach z serduszkami? O jak ładnie
|
|
|
~~~i ktoś | |
|
|
czytając wasze wypowiedzi widzę że chyba raczej komuś zależy na antyreklamie dzieci
klub jest ok i dobrze że ktoś coś robi bo w tej stalówce nie ma za wielu atrakcji |
|
|
~~forumowiczka | |
|
|
No tak, bo to jest KOMERCYJNY BLICHTR
|
|
|
~~LUK SKYFLY | |
|
|
BOŻE WIDZE ŻE NIEKTORZY DALEJ
P.....NI SZKODA SŁÓW BANDA WIESNIAKÓW;/ |
|
|
~~lolo | |
|
|
z ciekawości sprawdziłem i paragon mam
|
|
|
~~Lila | |
|
|
A ja nie mam
|
|
|
~~czysta_energia | |
|
|
Ludzie co Wy paragony kolekcjonujecie?? (nie)Miła obsługa?? A dał ktoś kiedyś jakiś napiwek?? Na przyjemności trzeba sobie zaslużyć
Kręgle fakt zacinają się i krzywo ustawiają, macie racje. Lokal poza tym jest bardzo ładny. Z tego co pamiętam remontowali go kilka lat i wyobrażam sobie tylko ile kasy musieli w to włożyć. Wiadomo teraz chcą odrobić, i się wcale nie dziwie, że kosztują akurat tyle choć wcale nie jestem pewna czy to tak drogo. Właśnie otwórzcie własny interes i dajcie wszystko za darmo zobaczymy Zmieńcie nastawienie to los się do Was uśmiechnie (mówie o tych zagorzałych krytykach każdego tematu, no ale niektórym nigdy i nic nie dogodzi). |
|
|
~~LUK SKYFLY | |
|
|
CYTAT Ludzie co Wy paragony kolekcjonujecie?? (nie)Miła obsługa?? A dał ktoś kiedyś jakiś napiwek?? Na przyjemności trzeba sobie zaslużyć Kręgle fakt zacinają się i krzywo ustawiają, macie racje. Lokal poza tym jest bardzo ładny. Z tego co pamiętam remontowali go kilka lat i wyobrażam sobie tylko ile kasy musieli w to włożyć. Wiadomo teraz chcą odrobić, i się wcale nie dziwie, że kosztują akurat tyle choć wcale nie jestem pewna czy to tak drogo. Właśnie otwórzcie własny interes i dajcie wszystko za darmo zobaczymy Zmieńcie nastawienie to los się do Was uśmiechnie (mówie o tych zagorzałych krytykach każdego tematu, no ale niektórym nigdy i nic nie dogodzi). BRAWO BRAWO BRAWO wkoncu ktos sie odezwał normalny o to chodzi,na ch wam paragon?? i taka włąsnie prawda nigdy nikomu nie dogodzi NAJLEPIEJ JAKBY PIWO I KREGLE ZA DARMO BYłO?? to wtedy NNN byłby najlepszym lokalem na swiecie?? no nie darmozjady |
|
|
~~thagos | |
|
|
ale w tą sobotę to była porażka... impreza dicho-polo: wejściówa 20 zł...
|
|
|
|
|
|
inteligenta wypowiedź !
wieś się bawi \' : ) |
|
~~LUK SKYFLY | |
|
|
CYTAT ale w tą sobotę to była porażka... impreza dicho-polo: wejściówa 20 zł... widziałem jak sie dobrze awiłes,jako ostatni wyszedłes |
|
|
~~Yoshka | |
|
|
Kochałam się na 8-ce
|
|
|