~~Stefan | |
|
|
Dzieci co im mama kieszonkowego za mało daje sie denerwuja ze ich niestac posiedziec w NNN i szukaja problemu w kreglach
DO NAUKI GOWNIARZE !!! p.S. Imprezy okolicznosciowe (nawet ta ostatnia disco-polo) bardzo udane i jak komus 20 zl szkoda .. niech idzie sobie grill nad san zrobi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kasiulka | |
|
|
Nie wiem co niektórch tak zachwyca w tej piwniczance. No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma...
|
|
|
~~254342 | |
|
|
jak dla mnie zero rewelacji w tym klubie nie wiem dlaczego ludzie sie tak podniecaja zwyczajna wiejska impreza muzyka do bani klimat tez nie za bardzo jednym slowem kicha.
|
|
|
~~LUK_SKYFLY | |
|
|
CYTAT jak dla mnie zero rewelacji w tym klubie nie wiem dlaczego ludzie sie tak podniecaja zwyczajna wiejska impreza muzyka do bani klimat tez nie za bardzo jednym slowem kicha. w planecie i arkadii lepiej no nie bo leci swietna(ta sama muzyka) i dziewczyny młodsze kolejny udaniec Pozdro ktos jeshcze chetny pojechac?? |
|
|
~~Fifa | |
|
|
CYTAT CYTAT jak dla mnie zero rewelacji w tym klubie nie wiem dlaczego ludzie sie tak podniecaja zwyczajna wiejska impreza muzyka do bani klimat tez nie za bardzo jednym slowem kicha. w planecie i arkadii lepiej no nie bo leci swietna(ta sama muzyka) i dziewczyny młodsze kolejny udaniec Pozdro ktos jeshcze chetny pojechac?? Sam jesteś "UDANIEC" |
|
|
~~LUK_SKYFLY | |
|
|
CYTAT Sam jesteś \\\"UDANIEC\\\" Bo?? a dobra,szkoda klawiatury wiecj tu juz nie wchodze,na forum,bandy dzieciaków co to sie znaja na wszystkim, bawcie sie dobrze,w barach mlecznych,i spelunach gdzie piwo jest za 4.00 zł |
|
|
~~adam | |
|
|
Do 254342 kup browara w tesco albo jakims supermakecie,wypij w domu pusc muze z swojego dysku i bedziesz jeszcze super dj,bo bedziesz sluchal swojej ulubionej muzy i jeszcze bedziesz mial jak to ujales klimat
|
|
|
~~pytający | |
|
|
Nie wiecie czy w czasie postu grają w NNN w sobotę?
|
|
|
~~LUK SKYFLY | |
|
|
CYTAT Nie wiecie czy w czasie postu grają w NNN w sobotę? TAK |
|
|
~~xxxxx | |
|
|
Witam czy dalej pracuje tam pani Reginka/ nie zla kierowniczka na daje sie do tarcia chrzanu
|
|
|