|
|
|
Witam,
Jak w temacie - szukam kogoś kto z własnym sprzętem świadczy usługi prania materaca (z łóżka w sypialni). Rozmiar to ok. 2m x 1,4m. Z uwagi na rozmiar i wagę usługa musi być wyświadczona w mieszkaniu. Kogo polecacie? Jaki jest orientacyjny koszy takiej usługi w SW? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Podbijam; naprawdę nie znacie takiej firmy?
|
|
|
|
|
Jak spadnie śnieg to mogę się tym zająć.
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
jakoś sobie tego nie wyobrażam.. nie znam się ale jak można taki wielki materac wyprać w pokoju? a jak wysuszyć potem? Jakimś sposobem go wnieśliście to pewnie da się i wynieść.
|
|
|
|
|
CYTAT jakoś sobie tego nie wyobrażam.. nie znam się ale jak można taki wielki materac wyprać w pokoju? a jak wysuszyć potem? Jakimś sposobem go wnieśliście to pewnie da się i wynieść. Uprzejmie wyjasniam co nastepuje: 1. materace pierze sie w mieszkaniu specjalnymi odkurzaczami odsączającymi wodę nawet z głebokości ok. 10 cm. 2. czas schnięcia po takiej operacji to ok jedna doba, 3. powyższe jest mi znane ponieważ z takich usług juz korzystałem w są one w stu procentach skuteczne, 4. pytanie zadałem na tym forum licząc na życzliwość forumowiczów - mam nadzieję, że nie złudną, 5. pytanie zadałem głównie dlatego, że w SW mieszkam od niedawna i nie znam zupełnie lokalnego rynku . Pozdrawiam wszystkich życzliwych |
|