|
|
|
dziś na Alejach Jana Pawła, niedaleko carrefoura znaleziono 4 miesiączne suczke. Mała w łatki. Ma zieloną obroże.
Jakby ktos jej szukał to podaje nr tel : 667 417 006 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio to jest jakas plaga z tymi biednymi pieskami...tyle co teraz tej zimy chodzi bezdomnych po naszym miescie to w zyciu tyle nie widzialam...nie wiem czy ci ludzie oglupieli juz do reszty i wywalaja celowo psy na zime z domu zeby zdechly czy one uciakaja bo sie przestraszyly petard czy nie wiem juz co...
|
|
|
|
|
Mam podobne zdanie jak koleżanka powyżej, ale moge jeszcze dodać, że niestety ale ludzie są wredni zabierają psa czy inne zwierzątko do domu, a potem jak zdają sobie sprawe że jednak im to nie naręke bo trzeba karmić, opiekować sie itp to wynocha na ulice!!ludzka mentalność! zero współczucia!Mam nadzieje jednak ,że tego pieska nikt nie wyrzucił, tylko poprostu może sie przestraszył czegos i uciekł, oby sie znalazł właściciel, bo szkoda psinki!!Ludzie apeluje troche rozsądku! dbajcie o naszych mniejszych bracipozdrawiam.
|
|
|
|
|
Widziałem tego psa z żulami na osiedlu młodynie za pubem reset. Pewnie jest im to na rękę że się zgubiła :(
|
|