|
|
|
napiszcie o swoich pupilach czy tak jak mój 5 m cy jest łakomy na wszystko?????????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No mój zjada nawet kostkę brukową na placu :O
A tak nawiasem mam Alaskan Malamuta :) |
|
|
|
|
Ja mam pół krwi labradorke ale dużo sie nie różni i powiem Ci że jak miała około pół roku wracam do domu i standardowo zaczynam od szacowania strat nie mogłem uwierzyć jak zobaczyłem do połowy zjedzoną cebule mam duże mieszkanie ale z skrajnego końca mieszkania usłyszy szelest papierka no i na koniec jak jej nie wybiegałem pożądnie to robiła mi przeciag przez całe mieszkanie zwijając po kolei wszytskie dywany ale ktoś mi powiedział że po roku te psy jakoś naturalnie mądrzeją no i faktycznie moja po roku jakoś się uspokoiła . Kiedyś chciałęm policzyć straty jakie poniosłem kiedy była szczeniakiem ale po godzinie sobie odpuściłem no ale są też plusy przez całe dotychczasowe życie nie mogłem się przemuc aby chować buty do szafy Ona nauczyłą mnie w 3 dni no i szczera radośc jaką ma na tym pięknym pysku jak wracam z pracy rekompensuje wszystko Pozdrawiam
|
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
mam czarnego, prawdziwy diabeł tasmański potrafi zjeść więcej ode mnie, biega jak szalony najchętniej to na polu siedziałby cały dzień
MYŚL! |
|
|
|
|
dzięki za słówko o labusiach no mój jest taki sam dosłownie a najbardziej lubi dgy otwieram zmywarke i robi tzw.mycie wstępne ha ha !!! pozdrawiam
|
|
|
|
|
FAKTYCZNIE PIĘKNE I MĄDRE PSY , POZDRAWIAM SZCZĘŚLIWYCH WŁAŚCICIELI. WKLEJCIE ZDJĘCIA SWOICH PUPILI. |
|