|
|
|
Polecam 12 Integracyjne,obok Hali Targowej,dobra opieka, miły personel, super organizacja zajęć,wyjścia na spacer, zabawa, zajęcia edukacyjne,uroczystości. A mój dzieciak jest zachwycony. Zresztą już drugi, bo pierwszy mój syn chodził do tego przedszkola 5 lat temu.
\"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu. \" |
|
|
|
|
\"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu. \" |
|
|
|
|
Ja mam dzieciaka już w 12 a drugie za rok tez bede chciała dac do tego przedszkola - jest tam super, atmosfera na medal, mój syn nawet w niedziele budzi nas, że chce iść do przedszkola. Co za pacan pisze na forum o rozwódkach, to jest prywatne życie tych pań i nikomu nic do tego. Mogę tylko powiedzieć fajne dziewczyny z sercem dla dzieciaków no i odważne ... Wszystkim polecam to przedszokole.
|
|
|
|
|
Do Niusii!!!
Ja również mam w przedszkolu 18 dziecko i zgadzam się z tobą całkowicie z małym wyjątkiem dotyczącym Pani..., która jest według Ciebie gburowata i nadąsana. Po pierwsze ja mam całkiem inne wrażenie, dziecko jest na grupie z tą Panią i dla nas jest zawsze uśmiechnięta. A po drugie kto dał Ci prawo wymieniać z imienia kogokolwiek i jednocześnie go oczerniać. Następnym razem się zastanów. |
|
|
|
|
CYTAT Do Niusii!!! Ja również mam w przedszkolu 18 dziecko i zgadzam się z tobą całkowicie z małym wyjątkiem dotyczącym Pani..., która jest według Ciebie gburowata i nadąsana. Po pierwsze ja mam całkiem inne wrażenie, dziecko jest na grupie z tą Panią i dla nas jest zawsze uśmiechnięta. A po drugie kto dał Ci prawo wymieniać z imienia kogokolwiek i jednocześnie go oczerniać. Następnym razem się zastanów. Drogi/Droga MIG!!! Nie oczerniam tu nikogo a jedynie wyrażam swoja opinię. Już kilka osób mówiło mi o braku kultury i fochach tej pani. Nie jestem więc w swym sądzie odosobniona. Zresztą ja ją widzę raz na jakiś czas (na szczęście) ponieważ jest w jednej z grup na parterze. Jeszcze nigdy nie widziałam jej uśmiechniętej, a o powiedzeniu dzień dobry już nie wspomnę. Osoba zajmująca się naszymi dziećmi powinna sobą coś reprezentować a przynajmniej zachować jakieś pozory kultury i obycia. |
|
|
|
|
Każdy ma prawo do swojego zdania, a tak naprawdę jest tak, że jedną i tę samą sprawę każdy widzi inaczej, ze swojego punktu widzenia. To normalne.
Pomijając to wszystko, czytam posty i tak się zastanawiam, że optymistycznie przedstawia się wizja publicznych przedszkoli, trzeba się po prostu nachodzić, aby uzyskać swoje, a miejsca w przedszkolach są. Oczywiście jak ktoś odłoży sprawę na ostatnią chwilę przed wakacjami, to może być problem, ale teraz jest na to najlepszy czas, a prywatne placówki są ostatecznością tak naprawdę. Jednak to tylko moje zdanie |
|
|
|
|
witam,
nie mam dzieci ale sie wypowiem. to przedszkole za biblioteką na edukacji, niewiem dokaldnie jaki numer, ale mialam tam kiedys praktyki na kuchni i ostrzegam. Nalesniki dla dzieci były smazone na smalcu a nie oleju czy tam maśle!!!! szok! dwa to Panie na kuchni jak sie tylko da oszczedzały na połproduktach przy gotowaniu dań dla dzieci jak dla mnie to chamstwo! |
|
|
|
|
aha i znajoma ma dziecko w Akademii Przedszkolaka na górce!
Bardzo sobie chwali, posilki podobno bardzo samczne, dziecko zadowolone, przedszkole jest nowe i bardzo schludnie wykonczone. Podobno pracuje tam siostra zakonna o wykształceniu pedaogicznym, mysle ze to plus no i z tego co wiem to niedorgo bo ok 400 z hakiem kosztuje. |
|
|
|
|
Zależy jeszcze dla kogo jest nie drogo 450 zł za takie przedszkole, może kogoś nie stać na prywatne przedszkole. Za normalne przedszkole za miesiąc jest stała opłata 170 zł + wyżywienie 5zł za dzień, to wychodzi jakieś 270 zł za miesiąc i zależy jeszcze od tego czy dziecko chodziło cały miesiąc i zależy czy dziecko chodziło cały miesiąc czy nie, bo jeżeli nie chodziło cały miesiąc to płaci się wtedy mniej.
|
|
|
|
|
Nie, no jasne, że taniej w państwowym. Ja myślę, że chodzi oto, iż jak na przedszkole prywatne to jest stosunkowo niedrogo, tym bardziej, że można to uzgodnić z właścicielem/właścicielką. Dziecko nie musi być w przedszkolu, w pełnowymiarowym czasie godzinowym.
|
|
|
|
|
Polecam Przedszkole Integracyjne. Mój syn przez rok chodził do innego przedszkola i ciągle płakał. Teraz jest w 12 i bardzo chętnie tam chodzi.Panie w tym przedszkolu są naprawdę super. Bardzo miła atmosfera oraz indywidualne podejście do każdego dziecka. Myślę, że jest to najlepsze przedszkole w mieście. Polecam wszystkim.
|
|
|
|
|
no to integracyjne to jest wlasnie to o czym wczesniej pisalam. no ale moze faktycznie stara postkomunistyczna kadra uległa wymianie.
|
|
|
|
|
Jedzonko w integracyjnym jest ok. ja nie potrafię takich naleśników, pierogów i kopytek robić jak te babeczki z kuchni. To jest opinia mojego dziecka .... A czytjąc jadłospis jestem pełna podziwu co one tam wymyślają.
|
|
|
|
|
W Domowej Akademii Przedszkolaka na górce rozwadowskiej jest już dziesięcioro dzieciaków, wszystkie dzieciaki są w wieku 2,5-3 lat.
|
|
|
|
|
witam a ja polecam Klub Malucha Tęczowe misie na Oklickiego 115 jest ok moje dziecko jest zadowolone , z tego co się zorientowałem to działa to podobnie jak przedszkola polecam
|
|