NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » O najmłodszych »
« 1 2
Przedszkole-jakie polecacie,
ff
Wysłany: 18 Sty 2011r. 15:46  
Polecam 12 Integracyjne,obok Hali Targowej,dobra opieka, miły personel, super organizacja zajęć,wyjścia na spacer, zabawa, zajęcia edukacyjne,uroczystości. A mój dzieciak jest zachwycony. Zresztą już drugi, bo pierwszy mój syn chodził do tego przedszkola 5 lat temu.

\"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu. \"
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Sty 2011r. 15:46  

\"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu. \"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2011r. 18:40  
Ja mam dzieciaka już w 12 a drugie za rok tez bede chciała dac do tego przedszkola - jest tam super, atmosfera na medal, mój syn nawet w niedziele budzi nas, że chce iść do przedszkola. Co za pacan pisze na forum o rozwódkach, to jest prywatne życie tych pań i nikomu nic do tego. Mogę tylko powiedzieć fajne dziewczyny z sercem dla dzieciaków no i odważne ... Wszystkim polecam to przedszokole.

Prywatna wiadomość 

MIG
MIG
MIG
ff
Wysłany: 18 Sty 2011r. 19:46  
Do Niusii!!!

Ja również mam w przedszkolu 18 dziecko i zgadzam się z tobą całkowicie z małym wyjątkiem dotyczącym Pani..., która jest według Ciebie gburowata i nadąsana.
Po pierwsze ja mam całkiem inne wrażenie, dziecko jest na grupie z tą Panią i dla nas jest zawsze uśmiechnięta.
A po drugie kto dał Ci prawo wymieniać z imienia kogokolwiek i jednocześnie go oczerniać.
Następnym razem się zastanów.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2011r. 20:13  
CYTAT
Do Niusii!!!

Ja również mam w przedszkolu 18 dziecko i zgadzam się z tobą całkowicie z małym wyjątkiem dotyczącym Pani..., która jest według Ciebie gburowata i nadąsana.
Po pierwsze ja mam całkiem inne wrażenie, dziecko jest na grupie z tą Panią i dla nas jest zawsze uśmiechnięta.
A po drugie kto dał Ci prawo wymieniać z imienia kogokolwiek i jednocześnie go oczerniać.
Następnym razem się zastanów.

Drogi/Droga MIG!!!
Nie oczerniam tu nikogo a jedynie wyrażam swoja opinię. Już kilka osób mówiło mi o braku kultury i fochach tej pani. Nie jestem więc w swym sądzie odosobniona. Zresztą ja ją widzę raz na jakiś czas (na szczęście) ponieważ jest w jednej z grup na parterze. Jeszcze nigdy nie widziałam jej uśmiechniętej, a o powiedzeniu dzień dobry już nie wspomnę. Osoba zajmująca się naszymi dziećmi powinna sobą coś reprezentować a przynajmniej zachować jakieś pozory kultury i obycia.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sty 2011r. 11:54  
Każdy ma prawo do swojego zdania, a tak naprawdę jest tak, że jedną i tę samą sprawę każdy widzi inaczej, ze swojego punktu widzenia. To normalne.
Pomijając to wszystko, czytam posty i tak się zastanawiam, że optymistycznie przedstawia się wizja publicznych przedszkoli, trzeba się po prostu nachodzić, aby uzyskać swoje, a miejsca w przedszkolach są. Oczywiście jak ktoś odłoży sprawę na ostatnią chwilę przed wakacjami, to może być problem, ale teraz jest na to najlepszy czas, a prywatne placówki są ostatecznością tak naprawdę. Jednak to tylko moje zdanie umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sty 2011r. 20:40  
witam,

nie mam dzieci ale sie wypowiem.
to przedszkole za biblioteką na edukacji, niewiem dokaldnie jaki numer, ale mialam tam kiedys praktyki na kuchni i ostrzegam.

Nalesniki dla dzieci były smazone na smalcu a nie oleju czy tam maśle!!!! szok!

dwa to Panie na kuchni jak sie tylko da oszczedzały na połproduktach przy gotowaniu dań dla dzieci jak dla mnie to chamstwo!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sty 2011r. 20:42  
aha i znajoma ma dziecko w Akademii Przedszkolaka na górce!
Bardzo sobie chwali, posilki podobno bardzo samczne, dziecko zadowolone, przedszkole jest nowe i bardzo schludnie wykonczone. Podobno pracuje tam siostra zakonna o wykształceniu pedaogicznym, mysle ze to plus no i z tego co wiem to niedorgo bo ok 400 z hakiem kosztuje.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sty 2011r. 16:53  
Zależy jeszcze dla kogo jest nie drogo 450 zł za takie przedszkole, może kogoś nie stać na prywatne przedszkole. Za normalne przedszkole za miesiąc jest stała opłata 170 zł + wyżywienie 5zł za dzień, to wychodzi jakieś 270 zł za miesiąc i zależy jeszcze od tego czy dziecko chodziło cały miesiąc i zależy czy dziecko chodziło cały miesiąc czy nie, bo jeżeli nie chodziło cały miesiąc to płaci się wtedy mniej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sty 2011r. 22:16  
Nie, no jasne, że taniej w państwowym. Ja myślę, że chodzi oto, iż jak na przedszkole prywatne to jest stosunkowo niedrogo, tym bardziej, że można to uzgodnić z właścicielem/właścicielką. Dziecko nie musi być w przedszkolu, w pełnowymiarowym czasie godzinowym.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Sty 2011r. 22:36  
Polecam Przedszkole Integracyjne. Mój syn przez rok chodził do innego przedszkola i ciągle płakał. Teraz jest w 12 i bardzo chętnie tam chodzi.Panie w tym przedszkolu są naprawdę super. Bardzo miła atmosfera oraz indywidualne podejście do każdego dziecka. Myślę, że jest to najlepsze przedszkole w mieście. Polecam wszystkim.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Sty 2011r. 08:45  
no to integracyjne to jest wlasnie to o czym wczesniej pisalam. no ale moze faktycznie stara postkomunistyczna kadra uległa wymianie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Sty 2011r. 22:32  
Jedzonko w integracyjnym jest ok. ja nie potrafię takich naleśników, pierogów i kopytek robić jak te babeczki z kuchni. To jest opinia mojego dziecka .... A czytjąc jadłospis jestem pełna podziwu co one tam wymyślają.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Maja 2011r. 00:35  
W Domowej Akademii Przedszkolaka na górce rozwadowskiej jest już dziesięcioro dzieciaków, wszystkie dzieciaki są w wieku 2,5-3 lat.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Paź 2011r. 22:26  
witam a ja polecam Klub Malucha Tęczowe misie na Oklickiego 115 jest ok moje dziecko jest zadowolone , z tego co się zorientowałem to działa to podobnie jak przedszkola polecam

Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » O najmłodszych »