|
|
|
Szukam dobrego fryzjera, ktory robi zabieg dekoloryzacji. Moze ktos poleci? Oczywiscie w rozsadnej cenie
//moderowano tytuł - anulka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączam się do tematu. Dwa lata temu byłam w kilku salonach ale żadna Pani nie chciała się podjąć takiego zabiegu. Za żadne pieniądze
|
|
|
|
|
Nie mam pojęcia, ale uciekaj od fryzjera, który będzie chciał robić dekolor jednocześnie na całej długości w sensie kolor i odrosty. Tak tylko piszę, żeby odrosty Ci białe nie zostały;/ Ostatnio mi o takim przypadku mój fryzjer opowiadał jak ratował babeczkę, no ale nie w Stalowej.
Zadzwoń może do Marka Bębenka lub Grażynki Trzuskot (w białym wieżowcu przy torach. nigdy nie robiłam dekoloru, ale myślę ze im w tej kwestii mogłabym zaufać. |
|
|
|
|
Kurcze Bebenek ponoc drogi i za nic kase bierze. Nie chodzi mi o zrobienie z czarnych wlosow blond tylko zawsze bylam ruda, a od dwoch lat mam czarne wlosy i chce powrocic do dawnego koloru. Ogolnie naturalnie to jestem szatynka
|
|
|
|
|
Metamorfozy na stronie Marka Bębenka nie do końca mnie przekonują:
http://www.pracowniafryzur.pl/galeria_fryzur.html Sprawdzę Grażynkę. Dzięki za informacje. |
|
|
|
|
CYTAT Kurcze Bebenek ponoc drogi i za nic kase bierze. Nie chodzi mi o zrobienie z czarnych wlosow blond tylko zawsze bylam ruda, a od dwoch lat mam czarne wlosy i chce powrocic do dawnego koloru. Ogolnie naturalnie to jestem szatynka Moja fryzjerka twierdzi, że najtrudniej zdekoloryzować czarną farbę. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Moze i najtrudniej, ale jest to do zrobienia
|
|
|
|
|
a nie lepiej poczekac az odrosna ?:]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ja słyszałam , że fryzjer na białych blokach dobrze wykonuje takie dekoloryzacje. Moja koleżanka była i jest zadowolona.
|
|
|
|
|
Za dlugo by trzeba bylo czekac ;/
Sincere, ale ktory fryzjer? |
|