|
|
|
Gdzie moge znaleść taki bar gdzie można pograć w bilarda i ile się płaci za godzine oraz czy trzeba wcześniej rezerować sobie stół do bilarda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a od której tam jest otwarte ??
|
|
|
|
|
BURGER-BAR nie wiem ale 2 lub 5 zł.gra.Otwarte od 11 do 24.
|
|
|
|
|
CYTAT a od której tam jest otwarte ?? PONIEDZIAŁEK-PIĄTEK od godziny 14.00 SOBOTA-NIEDZIELA od godziny 16.00 Nawet nie zadałeś sobie trudu żeby kliknąć w link podany pod nosem ;] |
|
|
|
|
no właśnie tam było napisane;)
Burger tak średnio polecam, a w Oskarze jest kilka stołów i jest zdecydowanie lepiej |
|
|
|
|
pizzeria ósemka można pograć w bilarda 6 stołow na całą pizzerie godz kosztuje 10 zł
renia |
|
|
|
|
Billa, ale tam muzyka jest dla dziwaków
Dorii |
|
|
|
|
dorii1980 nazywasz szeroko pojętą muzykę rockową, alternatywną , bluesową , mealową itp.muzyką dla dziwaków ?? are you fuc**** kidding me??
|
|
|
|
|
dori to fajnie ze Ty jestes taka normalna. zdjecie w miniaturce również na to wskazuje.
lubie bille ;-) |
|
|
|
|
w A&J też jest bilard
Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
|
|
Jestem tolerancyjna dla wielu rodzajów muzyki, ale nie oszukujmy się są pewne rodzaje muzyki, które oprócz koncertów nie powinny być odtwarzane w knajpach, bo się do tego nie nadają. Jak słyszę kawałki Samaela, Hole czy inne zażynanie nakręcone na full to nie moge się skupić na grze w bilca Z pozdrowieniami dla wszystkich oburzonych
Dorii |
|
|
|
|
CYTAT dorii1980 nazywasz szeroko pojętą muzykę rockową, alternatywną , bluesową , mealową itp.muzyką dla dziwaków ?? are you fuc**** kidding me?? Btw. to był taki joke, fajnie, że Aska jest konsekwentna - knajpa ma swój klimat. Dorii |
|
|
|
|
billa miazdzy sutki :] jedno z nielicznych miejsc gdzie nie idzie sie pokazac nowych butow, apaszki czy torebki, a pijani sa potulni jak baranki :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Bila jest ok, tylko że coraz częściej emo-dzieci tam widuję.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT Bila jest ok, tylko że coraz częściej emo-dzieci tam widuję. Nie zartuj? Dawno tam nie bylam, przy najblizszej okazji trzeba pojsc. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
No niestety, nie chodziłam tam przez jakiś czas, a gdy wróciłam niczym córa marnotrawna taki szok! Tapirowany, nieletni blond ubrany w czaszki gra w bilard z hmmm chyba równym sobie wiekiem chłopakiem , a z tyłu w loży mnóstwo klonów tejże pary. Miłe to nie było!
|
|
|
|
CYTAT No niestety, nie chodziłam tam przez jakiś czas, a gdy wróciłam niczym córa marnotrawna taki szok! Tapirowany, nieletni blond ubrany w czaszki gra w bilard z hmmm chyba równym sobie wiekiem chłopakiem , a z tyłu w loży mnóstwo klonów tejże pary. Miłe to nie było! Brzmi strasznie, oby to bylo tylko chwilowe. A muzyka taka jak dawniej czy bardziej pod to emo? Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Muzyka dalej suuuuperto się nie zmieniło!!
|