|
|
|
Witajcie, chciałabym otrzymac kilka podpowiedzi na temat sal , restauracji i pubow w ktorych mozna urzadzic wesele. chcialabym cos orginalnego, gdzie nie braknie mi napoji ( bo sa limitowane) gdzie ludzie beda mieli duzo jedzenia, piekny wystroj, a i kelnerkom bedzie chcialo sie pracowac.
nie jestem ze stalowej wiec moj przyszly maz bedzie ocenial wasze wpisy wedlug swojej wiedzy) wiec prosze piszcie jak najwiecej bo wiadomo chłop to chłop) jemu wszytsko bedzie Ladnie i dobrze wesele ma byc na ok 60 osob ( wiec nie duze) potrzebne tez sa tanie pokoj dla gosci przyjezdnych moze jakies restauracje w poblizu Stalowej gdzie jest duzo zieleni i mozna wyjsc na powietrze!! pozdrawiam i dziekuje - licze na duzo rad. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najlepiej poświęcic jeden dzień i pojeżdzic po lokalach osobiście bo co Ci po naszych radach jak to Wam ma się podobać.Ale to co wiem to napiszę
Roma-przy hotelu Stal a więc nocleg już jest 120-130 jak dobrze pamiętam zł/osobę ale dodatkowo koszty z wynajmem obsługi/szatni itd.pamiętam że jakieś duperele które powinny być wliczone w cenę a wołali sobie 500zł dodatkowo.i menu raczej bidne bo tylko jeden zestaw do wyboru.także jak byłam to dopóki nie przedstawili tych szczegółów to byłam zainteresowana bo dużo pozytywów słyszałam o lokalu o dobrej obsłudze i jedzeniu.Minus taki że niestety nie ma gdzie wyjśc na powietrze bo zaraz ruchliwa ulica. Sezam-ma trzy sale,do wybory do koloru,wedle liczby gości.120zł/osobę.menu do wyboru,są chyba trzy lub dwa.ciasto i tort już w ofercie bo właścicielka ma też cukiernię.jest miejsce do wyjścia w około las,ale i ulica za ścianą,hotel też jest i pokój dla młodej Pary tez można wykołować. Hutnik-nie byłam i nie chciałam nawet oglądać także nie wypowiem się bo nie wiem Marcato-jak nie masz skrupulatnie wyliczonych wydatków to lokal dla Ciebie.Piękny wystrój francja elegancja,150zł/osobę,menu wykwintne,duży wybór,można zaglądnąc ale ogródka nie ma,bo to w podziemiach. Byłam jeszcze w Przytulnej,Zamku Królewskim w Janowie Lubelskim,w Hotelu Galicja w Ulanowie ale nie wiem czy chcesz poza Stalową Wolą.Co wiedziałam to napisałam przeglądnij forum tutaj jest baaardzo dużo wątków o salach i o wszystkich związanym z weselem. |
|
|
|
|
znam takie miejsce.są pokoje jest gdzie wyjść i jest fajnie .cena od osoby 20 zł plus własne wikt i obsługa .więcej informacji ,pisz na anna.kul_(at)_wp.pl
beza |
|
|
|
|
dzieki wielkie za odpowiedzi, wnioskuje wiec ze do Romy nie ma jednak co zagladac, a ten sezam ( wiem duzy budynek przy wiezdzie do Stalowej)- nie jest to czasem jedyne , najbardziej popularne, oblegane miejsce??? czy wszystko naprawde tam jest dobre i dobrze zorganizowane??
ogladalam jesze lasowianka i sloneczna??? co o tym sadzicie?? ze wzgledu na brak czasu w organizacji i byciu na miejscu organizowanie wlasnego wiktu i obsugi nie wchodzi w gre ale dzieki za info. pozdawiam |
|
|
|
|
Słoneczna hmm..słyszałam raczej negatywne opinie ale nie byłam nie wiem nie będe pisać.
lasowianka byłam oglądałam ale nie byłam zdecydowana z faktu że dzielnica gdzie można dostać kosę w biały dzień a więc też zależy od Ciebie.Nie sugeruj sie moimi opiniami może warto pójśc do Romy albo zadzwonić jak nie masz możliwości oglądnięcia osobiście może będzie Ci pasować to tylko moje skromne zdania najlepiej sprawdzic samemu zobacz Przytulną w Rozwadowie ładny lokal i miła właścicielka,no i dużo zieleni tylko chyba pokoi nie ma do noclegu |
|
|
|
|
z organizacją wszystkiego nie ma problemu .robię takie imprezy.Reklamę sali mogę wysłać na pocztę.
beza |
|
|
|
|
no chyba przy najblizszym pobycie w Stalowej poprostu przejdziemy po lokalach...mam nadzieje ze w tych mniejszych beda jakies terminy na poczatek nastepnego roku.
chetnie zobacze sale...przeslij prosze zdjecia na private .dzieki tak to jest jak sie mieszka 300 km od miasta w ktorym sie chce zorganizowac wesele) |
|
|
|
|
Przytula ma bardzo slabo rozwinieta strone w internecie ale zapisze sobie i odwiedzimy, wkoncu rozwadow jest jak rzut beretem, a wiesz cos wiecej o weselach tam organizowanych???albo mniej wiecej o cenach...??
|
|
|
|
|
był gdzieś wątek o przytulnej na forum jak chcesz to poszukaj jak czytałam to chwalona restauracja 120zł/osobę menu duży wybór sala tez ładna czysta i co najważniejsze nowa bo niedawno wyremontowana właścicielka bardzo miła warto odwiedzic
|
|
|
|
|
podaj swoja pocztę ,bo private nie mam pojęcia jak na to wysłać .lub jak będziesz w okolicach stalowej to się odezwij .mój nr znajdziesz na obsłudze imprez .pod hasłem kompleksowa obsługa imprez .
beza |
|