|
|
|
chcę zorganizować imprezę okolicznościową, zastanawiałam się nad cateringiem z baru bistro (centrum c4) , byłam tam ostatnio, uważam że jedzenie całkiem ok, chciałam zapytać czy Wy macie jakieś doświadczenia związane z tym barem? lub może polecacie jakiś inny catering???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karczma Biesiada obok Burger Baru
|
|
|
|
|
Popytaj w Lasowiance, nie jest złe tam jedzonko albo w restauracji "Przytulna" w Rozwadowie.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
w barze bistro są przepyszne placki po węgiersku (ostatnio jadłam i chyba nigdzie nie spotkałam tak dobrych).osobiście uważam, że to dobry wybór za dobrą cenę.
|
|
|
|
|
tylko nie bistro!!!!! moje koleżanki miały tam praktyki i mówiły mi jakie to żarcie trzeba sprzedawać tam!!!! jednym słowem tragedia!!!! NIE POLECAM !!!!!
|
|
|
|
|
Moge ci polecic Pania Anie , przygotowywala jedzenie na weselu u mojej kolezanki i szczerze mowie bylo ;palce lizac : i z tego co wiem to zajmouje sie tez malymi przyjeciami i nie jest droga a warto jezeli bedziesz zainteresowana moge dac ci jej numer telefonu
|
|
|
|
|
CYTAT w barze bistro są przepyszne placki po węgiersku (ostatnio jadłam i chyba nigdzie nie spotkałam tak dobrych).osobiście uważam, że to dobry wybór za dobrą cenę. Dobrego chyba jeszcze nie jadlas. Zawitaj w gospodzie w Nisku. Tam to dopiero sa pyszne placki. A co do cateringu to polecam kuchnie z tej gospody pychota. http://www.gospodanisko.pl/ Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
potwierdzam.w nisku placki to cos pieknego,duze porcje malo ktory facet jest w stanie podolac ;)
a o bistro..coz,ja nic wiecej nie powiem,kolega wyzej dobrze to ujal. nie ma czego porownywac. |
|