|
|
|
Albo napisz konkretnie która żeby nie obrażać innych dziewczyn a tak poza tym masz dowody, czy piszesz to co ci na myśl przyjdzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe
|
|
|
|
|
Mam pytanie. Jak wygląda praca w Armatorze w Nisku, ponoć sa przyjęcia na system 4 brygadowy, Wynagrodzenie 2000 zł + premia 300 zł, ale nigdy tam nie pracowałem więc nie wiem jak to wygląda, jednym slowem mówiąc czy się tam bardzo zapiep..a
|
|
|
|
|
CYTAT Mam pytanie. Jak wygląda praca w Armatorze w Nisku, ponoć sa przyjęcia na system 4 brygadowy, Wynagrodzenie 2000 zł + premia 300 zł, ale nigdy tam nie pracowałem więc nie wiem jak to wygląda, jednym slowem mówiąc czy się tam bardzo zapiep..a Nie, tam się leży i nic nie robi, a pieniądze na konto za darmo wpływają. |
|
|
|
|
CYTAT Mam pytanie. Jak wygląda praca w Armatorze w Nisku, ponoć sa przyjęcia na system 4 brygadowy, Wynagrodzenie 2000 zł + premia 300 zł, ale nigdy tam nie pracowałem więc nie wiem jak to wygląda, jednym slowem mówiąc czy się tam bardzo zapiep..a Zaraz zaraz, zeby byla jasnosc - 2000 zl ale brutto bo to wazne zeby nie wprowadzac ludzi w blad. Natomiast premia 300 zl? Nie slyszalem o takiej po wprowadzeniu aneksow do umow na poczatku pazdziernika! Praca jak praca, jak widac kasa mala a wymagania niewiadomo jakie! Ot cala Armatoora. |
|