|
|
|
CYTAT Bzdura ze przyjmuja tylko osoby z Rudnika. Tak jak w wiekszosci firm trzeba sie wstrzelic z cv w okres rekrutacyjny. Dokładnie! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam. Chciałbym dowiedzieć się jak wygląda praca na stanowisku ślusarza. Jak zmianowo, czy 4 brygadówka, jak wygląda wynagrodzenie na rękę w pierwszych miesiącach na okresie próbnym a jak później ?
|
|
|
|
|
CYTAT Witam. Chciałbym dowiedzieć się jak wygląda praca na stanowisku ślusarza. Jak zmianowo, czy 4 brygadówka, jak wygląda wynagrodzenie na rękę w pierwszych miesiącach na okresie próbnym a jak później ? chcesz wiedziec wiecej to napisz na PV |
|
|
|
|
stalowiak, napisz na ogolnym co masz do powiedzenia chyba ze masz cos do ukrycia?
|
|
|
|
|
CYTAT stalowiak, napisz na ogolnym co masz do powiedzenia chyba ze masz cos do ukrycia? co moge miec do ukrycia?wszyscy ktorych zapytasz powiedza Ci to samo.Na dzien dobry najnizsza krajowa potem najnizsza krajowa plus do tego 320zl premii(200 za niechorowanie 120 zeby bylo co zabrac Zmianowoasc w zaleznosci od wydzialu.jakbys sie nie staral ile bys nie zrobil zawsze bedzie malo zle do du.y.No i cigle narzekanie ze firma nie ma pieniedzy.zero socjalnego swiatecznych premii.to tak w wielkim skrocie bez szczegolow |
|
|
|
|
ty z tym socialnym to chyba sobie zmyslasz bonp moja znajoma tam pracuje i na swieta dostala 300zl bony na zakupy i social tez cos jest do zarobkow to sie nie wypowiadam bo nie wiem nie pytalem ale ztego cow iem to na poczatek daja 1600 bruto ale i tak nie ma i nie bedzie przyjec
|
|
|
|
|
lukasz250, to niewiem gdzie ta Twoja znajoma pracuje ale chyba nie w tej firmie albo siedzi w kadrach. Ja pracuje tam od ponad roku i żadnego socjalnego nie dali nam ani nawet bonów tylko paczki ze słodyczami dla tych co mają dzieci i tyle w temacie.
|
|
|
|
|
Absolutnie potwierdzam to co napisal uzytkownik - Beer.
|
|
|
|
|
CYTAT ty z tym socialnym to chyba sobie zmyslasz bonp moja znajoma tam pracuje i na swieta dostala 300zl bony na zakupy i social tez cos jest do zarobkow to sie nie wypowiadam bo nie wiem nie pytalem ale ztego cow iem to na poczatek daja 1600 bruto ale i tak nie ma i nie bedzie przyjec Bzdur Ci naopowiadała! CYTAT lukasz250, to niewiem gdzie ta Twoja znajoma pracuje ale chyba nie w tej firmie albo siedzi w kadrach. Ja pracuje tam od ponad roku i żadnego socjalnego nie dali nam ani nawet bonów tylko paczki ze słodyczami dla tych co mają dzieci i tyle w temacie. Potwierdzam w stu procentach, nie ma i nie było nic, oprócz paczek! |
|
|
|
|
Wiecie coś na temat obecnych waruków pracy i płacy w tej firmie?
Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna? Proszę o rzetelne informacje. |
|
|
|
|
CYTAT Wiecie coś na temat obecnych waruków pracy i płacy w tej firmie? Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna? Proszę o rzetelne informacje. Też jestem bardzo ciekawy, jakby ktoś mógł coś powiedzieć na ten temat byłbym wdzięczny |
|
|
|
|
1500 brutto na start,4 brygadówa,jak nie masz 4 brygadówy to walisz 12-tki za dni wolne których nie mozesz odebrac
|
|
|
|
|
a na jakie stanowiska sa przyjecia teraz i jakie sa wymagania?
|
|
|
|
|
tam zwalnaiaj i przyjmują cały czas magazyn,odlewnia,montaż, składaj tam gdzie chcesz iść,wymagań to jakiś tam raczej chyba niema
|
|
Dołączył: 11 Kwie 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ma ktoś adres e-mail na który można przesłać CV?
|
|
|
|
|
najlepiej zanieść cv nie wysyłać, dużo większa szansa na prace zostaw na ochronie albo zanieś do kadr
|
|
|
|
|
ja zanioslem miesiac temu i 0 odpowiedzi
|
|
|
|
|
Też zostawiałam Cv i cisza. Zatrudnili ale na umowę zlecienie i na montaż. Nie jestem pracownkiem Armatoora tylko adecco agencji umowę mam do końca listopada z możliwością przedłużenia o ile bd zapotrzebowanie na baterie. Warunki nie są złe ludzie też w porządku robisz swoje 8h i wychodzisz. Tylko ta niepewność męcząca czy za miesiąc mi przedłużą umowę...
|
|
|
|
|
teraz właśnie przyszło dożo ludzi z agencji warunki nie są złe tylko kasa lipna
|
|
|
|
|
CYTAT teraz właśnie przyszło dożo ludzi z agencji warunki nie są złe tylko kasa lipna Brzmi to jak: Pieniędzy dużo nie dostajemy, ale przynajmniej nie biją... Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Słyszałem że pracują tam fajne dziewczyny
|
|
|
|
|
Jeśli chcesz po...ać to na nockach no problem . Znajomy tam pracuje i mówi że dziewczyny są ładne i całkiem latwo niektóre namówić na lodzika i nie tylko na nockach, on wie jak sciemniac wiec ma z pracy dużą frajdę.
|
|
|
|
|
Ladne laski robia na montazu. Nie slyszalem nic o zadnych ktore robia tam loda, a troche ich znam. Kasa tam mala, ostatno przyjeli sporo nowych osob.
Na magazynie tez zarobki male, najlepsze jest teraz to, ze ludzie ktorzy robia po 5 czy 6 lat zarabiaja tyle samo co nowi pracownicy - czyli po prostu to jest zenujace i demotywujące. Najlepsza na magazynie centralnym jest laska, ktora mature zdawala 5 razy i nie zdala. No ale moze za 6 sie uda. A udaje niewiadomo kogo. Powodzenia zycze. Takze Armatura Nisko jest dla ludzi ktorzy raczej szukaja pracy zeby sie zachaczyc na troche. Zero motywacji, niskie zarobki, wymagania niewiadomo jakie. |
|
|
|
|
kevin_sam
|
|
|
|
|
Bezstronny co ty możesz o tym wiedzieć niby jaki tam twój znajomy robi że takie baje sieje i niby które dziewczyny robią loda ogarnij się człowieku co gadasz
|
|