~~szinej | |
![]() |
|
gdzie znajde dobrego fryzjera w Stalowej Woli?
![]() |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~światowiec | |
![]() |
|
L oreal i tylko Paryż
![]() |
|
|
~~MONIA | |
![]() |
|
W Centrum4...studio Visage ,naprawde polecam....bardzo miła i profesjonalna obsługa
![]() |
|
|
~~Justyna | |
![]() |
|
Salom fryzjerski "VIVIA" Czarnieckiego 14, pytać o Kasie. Polecam
![]() |
|
|
~~Lena | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT W Centrum4...studio Visage ,naprawde polecam....bardzo miła i profesjonalna obsługa ![]() No z tym profesjonalizmem u tych pań fryzjerek to nie przesadzaj. Nie umieja ścinać i tyle!!! Konkurencja nie śpi?? ![]() ![]() ![]() Widac zaglkadasz tylko tam. Albo sama pracujesz w tym zakladzie. Ja tam obok mieszkam i czesto przechodze i widze jakie tam pustki sa. A cale lato staly panie pred zakladem i kurzyly papierochy zamiast sie o klientow satarc ![]() |
|
|
~~ewa | |
![]() |
|
kazdy ma swoje zdanie, ja mam swoje, w kazdym badz razie przez te "pustki" w sierpniu na pasemka musialam sie umowic na konkretny dzien i godzine. A co do palenia, to ciesze sie ze wszystkie pozostale fryzjerki w stalowej nie pala papierosow, gratulacje
![]() ![]() |
|
|
~~Lena | |
![]() |
|
CYTAT kazdy ma swoje zdanie, ja mam swoje, w kazdym badz razie przez te \"pustki\" w sierpniu na pasemka musialam sie umowic na konkretny dzien i godzine. A co do palenia, to ciesze sie ze wszystkie pozostale fryzjerki w stalowej nie pala papierosow, gratulacje ![]() ![]() Wow to rzeczywiscie przezycie dla ciebie soro musialas sie umawiac. ![]() ![]() |
|
|
~~mila | |
![]() |
|
Ja scinam w Rozwadowie u Pani Anetki to jest salon fryzjerski tam gdzie dawniej byl sklep zoologiczny od Stalowej jak skrecisz w lewo to naprzeciwko kiosku ruchu jestem bardzo zadowolona mozesz umowic sie na telefon jak nie chcesz czekac bardzo mila mloda osoba i scina bardzo dobrze .Polecam
|
|
|
Dołączył: 3 Wrz 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
czasami wlasna zona jest dobrym fryzjerem, jak masz pretensje to nie masz wtedy daleko
![]() ![]() |
|
~~vivi | |
![]() |
|
CYTAT Ja scinam w Rozwadowie u Pani Anetki to jest salon fryzjerski tam gdzie dawniej byl sklep zoologiczny od Stalowej jak skrecisz w lewo to naprzeciwko kiosku ruchu jestem bardzo zadowolona mozesz umowic sie na telefon jak nie chcesz czekac bardzo mila mloda osoba i scina bardzo dobrze .Polecam masz może jej nr? |
|
|
|
![]() |
|
a męski fryzjer? To którego polecacie?
![]() |
|
~~mila | |
![]() |
|
podaje nr do P Anetki do Rozwadowa015 642-59-46
|
|
|
Dołączył: 3 Lut 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Hehe
Ale nakręcacie się ja jestem łysy i fryzjera mi nie potrzeba. Heheh Powiem tak, że jeśli fryzjer jest dobry to ciężko się do niego dostać i takie ściemnianie że "panie są miłe i profesjonalne ale obecnie nie mają klientów" to mówi samo za siebie. Moja siostra jest fryzjerem i jakoś nie narzeka na brak klientów. Można powiedzieć że trzeba trochę wcześniej się umawiać. Jeszcze się nie zdarzyło żeby umawiała 2 klientów na jedną godzinę, ale jeśli jak ktoś tam pisał jedna "inteligentka" umówiła 3 osoby to ja takiej "babie" swoich włosów bym nie oddał (gdybym je miał) bo jeszcze zapomniałaby że już raz ścięła albo raz nałożyła coś i to już 2 godzina leci ;) Więc uważajcie na takie internetowe polecenia ;) Lepiej zapytać znajomych albo przetestować na własnej głowie ;) PS moja łysina to cecha rodzinna facetów a nie wina siostry ;) |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
salon fryzfersko-kosmetyczny JOANNA ul. okulickiego
|
|
|
![]() |
|
Polecam nowo otwarty salon frzyjerski Ladies za halą targową tel.506434908
![]() |
|
Dołączył: 4 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Okulickiego 2 - tam gdzie kiedyś Lider był... tylko za cholere nie mogę sobie przypomnieć imienia kobietki... no... umie zrobić dobrze ;]
Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT W Centrum4...studio Visage ,naprawde polecam....bardzo miła i profesjonalna obsługa ![]() No z tym profesjonalizmem u tych pań fryzjerek to nie przesadzaj. Nie umieja ścinać i tyle!!! racja,panie z tego salonu to zwykle wiesniary,ktore nie maja pojecia o tredach ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT W Centrum4...studio Visage ,naprawde polecam....bardzo miła i profesjonalna obsługa ![]() No z tym profesjonalizmem u tych pań fryzjerek to nie przesadzaj. Nie umieja ścinać i tyle!!! |
|
|
![]() |
|
laska otrząśnij się!!pewnie nawet nie wiesz gdzie jest salon Visage i piszesz głupoty!!!
i wieśniarą to przede wszystkim jesteś Ty!!! fryzjerki są miłe i sympatyczne, można pogadać i pożartować!! ![]() |
|
|
![]() |
|
Mam pytanie ostatnio nie jestem zadowolona ze swojej fryzjerki, i chciała bym zmienić, interesują mnie pasemka i fajne ścięcie.Proszę o polecenie
|
|
|
![]() |
|
jeju znowu!!
![]() |
|
|
![]() |
|
Justyna z salonu Impression Polecam i ceny ma przystepne
|
|
|
![]() |
|
masz może telefon do P.Justyny
|
|
|
![]() |
|
Ludzie. Oczekujecie od fryzjera "fajnego ścięcia", doboru fryzury, po czym jesteście niezadowoleni. Fryzjer nie jest od tego !
To tak jak by od kowala wymagać malowania obrazu. Za inwencję twórczą odpowiada stylista i takiego należy szukać. Pytanie czy są tacy w Stalowej ? |
|
|
![]() |
|
536309562
|
|