|
|
|
PRACUJE , A MOJ PRACODAWCA MNIE NIE UBEZPIECZYL...
CHCE SIE UBEZPIECZYC A NIE WIEM GDZIE, I NA CO MAM ZWRACAC UWAGE..( CHCE MIEC TAKIE UBEZPIECZENIE JAKI SĄ W ZAKLADACH PRACY) MOZE COS DORADZICIE? //moderator: na początek doradzam nie pisać CAPSLOCKIEM ...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
|
|
...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
|
|
czyli takie najgorsze z możliwych ....
|
|
|
|
|
moze ktos zna ceny takich indywidualnych ubezpieczen?
|
|
|
|
Pracujesz? Jaką masz umowę? W ogóle masz jakąś umowę? Czy pracujesz na czarno?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
mam umowe na czas nieokreslony (na stale)
|
|
|
|
No to skoro masz taką umowę to pracodawca cię okrada. Bo to co on wpłaca na ZUS to twoje pieniądze. On jest tylko płatnikiem. Dowiedz się w ZUS czy na pewno cie nie ubezpieczył. Jak to prawda to zgłoś sprawę w ZUS. Pewnie nie jesteś jedynym takim pracownikiem w firmie. Jako dowód masz umowę o pracę która podpisał pracodawca i Ty. Z tego wynikają prawa i obowiązki dla Ciebie i pracodawcy. Daj znać jak się dalej sprawa rozwinie.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
w zusie jestem ubezpieczony, chodzi mi o dodatkowe ubezpieczenie (wiekszosc firm ubezpiecza swoich pracownikow dodatkowo np. w pzu)
|
|
|
|
A to zupełnie inna sprawa.
To dodatkowe ubezpieczenie opłacasz sam i pracodawca nie ma nic do tego. Znajdź jakiegoś agenta, np: PZU i dowiedz się szczegółów. Niech cie dopisze do jakiejś grupy będzie taniej. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
No to mowisz o ubezpieczeniach grupowych dla pracodawcy i pracownikow.
Ja takie mam w Generalli i osobiscie sobie chwale. Stawki zaleza od ilosci osob ubezpieczanych wiadomo im wiecej tym taniej i wyplaty wyzsze ale z kilku ofert Generalli po mojemu wypadlo najlepiej. A jesli chcesz sam sobie oplacac to kazda firma ma napewno w ofercie ubezpieczenia na zycie bo chyba tak sie to nazywa ale skladki sa juz duzo wyzsze z tego co sie orientuje niz w grupowkach ale niech sie wypowie ten kto ma indywidualne. |
|
|
|
|
Zadzwoń do mnie w sprawie ubezpieczenia. 693819773 Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Posiadam ofertę ubezpieczeń za 25zł 45zł i 65zł
|
|
|
|
|
Jurku co obejmuje każde z wymienionych ubezpieczeń... moze napisz o OW i sumie ubezpieczenia .. hmm
|
|
|
|
|
Przykładowe ubezpieczenie za 45zł zgon ubezpieczonego w skutek nw 50 000zł. urodzenie dziecka 1300zł, leczenie szpitalne w skutek nw 90zł za dobę, uszczerbek na zdrowiu za %250zł. W sumie ubezpieczenie za 45 zł obejmuje 21 opcji.
|
|
|
|
|
i myślisz ze to wyczerpująca odp by ktoś ewentualnie chciał skorzystać z twojej oferty...
|
|
|
|
|
Na pewno nie, ale szczegóły mogę przedstawić indywidualnie dla osób zainteresowanych. Szczegółowych informacji jest bardzo dużo dlatego nie będę się rozpisywał o owu na forum.
Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt 530 162 757 |
|
|
|
|
Jurek jest jakis okres karencji obowiazujacy w przypadku urodzenia dziecka?
|
|
|
|
|
...Jurku możesz napisać która firma oferuje w takiej wysokości ubezpieczenie?
|
|
|
|
|
Jeśli Cie interesuje grupowe ubezpieczenie np. w Generali to mój telefon 533 114 674.
|
|
|
|
|
CYTAT Przykładowe ubezpieczenie za 45zł zgon ubezpieczonego w skutek nw 50 000zł. urodzenie dziecka 1300zł, leczenie szpitalne w skutek nw 90zł za dobę, uszczerbek na zdrowiu za %250zł. W sumie ubezpieczenie za 45 zł obejmuje 21 opcji. zgon 50 tys ? jakis zart ? samochodu za to nie kupi 1% uszczerbku na zdrowiu 250 zł ? znaczy sie co ? za złamaną nogę dostane 500 zl ? a 1300 zł za co ? 1300 zł mozna sobie wsadzic ... |
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
wiedzma.....gdzie to jestes ubezpieczona?
|
|
|
|
|
wiedzma.....gdzie to jestes ubezpieczona?
|
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
to jest ubezpieczenie dla osób indywidualnych, które funkcjonuje jak grupówka. można je załatwić u mnie.
masz wiadomość na PW qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
...Jurku moge prosić o wiecej szczegolow Twojej oferty na PW...
|
|
|
|
|
Czyżby nie czytali to żadni agenci ubezpieczeniowi?
prosze o konkretne oferty ...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|