Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Czyżby nie czytali to żadni agenci ubezpieczeniowi? prosze o konkretne oferty A co masz pod linkiem przy moim poście? Liczysz, że ktoś będzie Ci OWU przepisywał? ;) Jasno i klarownie - konkretna oferta jest pod linkiem wyżej. qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
A co masz pod linkiem przy moim poście? Liczysz, że ktoś będzie Ci OWU przepisywał? ;) Jasno i klarownie - konkretna oferta jest pod linkiem wyżej.
Wyslalem Ci wiadomosc na pw ...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
|
|
wiedźma czemu nie czytasz pw?
...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
|
|
Gdyż ja niecierpliwa jestem i najpierw tu zaglądam. W międzyczasie puściłam info na @ ;)
Jak widać... wiedźma ze mnie wyszła ;)Chcialam dobrze, a wyszło na miotle ;) qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
Dzieki, jak cos to sie odezwe..
...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
|
|
Witam,wznawiam temat ponieważ szukamy pinie ubezpieczenia indywidualnego -niedrogo , chcemy się również zapisać i przepisać do OFE ale za kasę .Czy to jest możliwe?
|
|
|
|
|
Jeżeli zajmujesz się "UBEZPIECZENIAMI NA ŻYCIE" to prosiłbym o przestawienie swojej oferty oraz korzyści jakie wynikają z korzystania z Twojej oferty.
Czekam na PW. Kontakt również mile widziany. |
|
|
|
|
ludziki nie paczcie na opcje(też ważne) a haczyki ... ja miałem wypadek za granicą i popełniłem błąd nie dowiadując się co i jak przy ubezpieczeniu :/... gdy ów wypadek miał miejsce potrzebowałem operacji ubezpieczenie obejmowało pobyt w szpitalu oczywście w szpitalu byłem a wymóg by ubiegać się o odszkodowanie to minimum 3 dni i zwrotu było 0 zł zgon NW dotyczy tylko zejścia na miejscu jeśli zdąży dojechać karetka i trafisz do szpitala i tam zejdziesz dostaniesz (spadkobierca)0 zł ZERO !!!!! nie będę robił firmie kryptoreklamy ale ja za swój wypadek dostałem tylko zwrot za każdy % uszczerbku czyli wielkie G a ubezpieczony byłem ponad 8 lat
zanim podpiszecie umowę pytajcie o wszystko 3 razy jak ktoś powie wam ze czegoś nie wie olejcie go lub niech się dowie ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT ludziki nie paczcie na opcje(też ważne) a haczyki ... (...).. tu trzeba koniecznie przyznać rację. Sama zajmuję się ubezpieczeniami i jak widzę z jakimi polisami klienci do mnie przychodzą to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Cena to nie wszystko - najważniejsze są warunki, bo jak już mamy wydawać pieniądze to z sensem, a nie na coś z czego nic nie wynika. A potem płacz i zgrzytanie zębów. A co do życiówki (takiej pracowniczej), to notorycznie klienci nie wiedzą na co idą co miesiąc pieniądze z ich wypłaty. Nawet nie wiedzą w jakim towarzystwie mają wykupione ubezpieczenie. qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
CYTAT tu trzeba koniecznie przyznać rację. Sama zajmuję się ubezpieczeniami i jak widzę z jakimi polisami klienci do mnie przychodzą to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Cena to nie wszystko - najważniejsze są warunki, bo jak już mamy wydawać pieniądze to z sensem, a nie na coś z czego nic nie wynika. A potem płacz i zgrzytanie zębów. A co do życiówki (takiej pracowniczej), to notorycznie klienci nie wiedzą na co idą co miesiąc pieniądze z ich wypłaty. Nawet nie wiedzą w jakim towarzystwie mają wykupione ubezpieczenie. To z miłą chęcią posłucham Państwa porad jak się ubezpieczyć i gdzie by polisa nie była może najtańsza ale najlepsza. |
|
|
|
|
Przede wszystkim musisz mieć na to czas. Żeby porozmawiać o warunkach - agent nie jest chodzącą encyklopedią. Np jak ja czegoś nie wiem, to mówię, że się dowiem i to robię. Albo przy kliencie sprawdzam w owu jak jest taka potrzeba.
Twoje pytanie Nowik jest zbyt ogólne. Podaj konkretną rzecz jaka Cię inetesuje, to odpowiem na tyle na ile mi wiedza pozwoli qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
No właśnie opiszcie swoją propozycję - jakie jest lepsze ubezpieczenie indywidualne czy takie zbiorowe?
|
|
|
|
|
CYTAT No właśnie opiszcie swoją propozycję - jakie jest lepsze ubezpieczenie indywidualne czy takie zbiorowe? Wg mnie indywidualne, które ma warunki zbiorowego. W tym wątku dodawałam link do jpg przykładowego produktu. Concordia ma też dość ciekawą ofertę, ale wychodzi zazwyczaj drożej. qui penis aquam turbat? |
|