|
|
|
witam czy ktoś wie gdzie w stalowej lub okolicach sa jakieś hurtownie alkoholu? prośże o odp...dzięki
bzzzzzz |
|
|
|
|
bzzzzzz |
|
|
|
|
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
fractal W kierunku Tarnobrzega to po lewej
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
zdążyłem poprawić hehehe
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
możne jeszcze ktoś zna u nas w okolicach jakieś inne hurtownie?
bzzzzzz |
|
|
|
|
na "gorce" zaraz za biurem i sklepem nadbereznego
...ŻYCIE GROZI ŚMIERCIĄ.... |
|
|
|
|
tak dokladnie na gorce miedzy sklepem ti-wi audio nadbereznego a wulkanizacja pana Palenia. Nie ma zadnych szyldow takze trzeba byc czujnym
|
|
|
|
|
hurtownia alkoholi polmosu warszawa na górce w stw jest tzw. podhurtem, czyli mowiąc prościej ma wyższe ceny na niektóre alkohole niż typowe hurtownie alkoholi. Jeśli już szukać hurtowni alkoholi to proponuję wybrać się do tarnobrzega, tam działają aż trzy i każda ma coś przystępnego do zaoferowania.
|
|
|
|
|
CYTAT hurtownia alkoholi polmosu warszawa na górce w stw jest tzw. podhurtem, czyli mowiąc prościej ma wyższe ceny na niektóre alkohole niż typowe hurtownie alkoholi. Jeśli już szukać hurtowni alkoholi to proponuję wybrać się do tarnobrzega, tam działają aż trzy i każda ma coś przystępnego do zaoferowania. Kolego starzec111 ale gadasz głupoty z tym pod-hurtem , na górce jest POLMOS i jest to jedyna i normalna hurtownia wszystkich alkoholi w Stalowej Woli gdzie zaopatrują się sklepy detaliczne , jak kolego starzec111 nie wiesz to nie wprowadzaj ludzi w błąd.Kupowałem tam na wesele i można się dogadać co do cen. Ceny nawet mają niższe na wódeczkę niż w Tarnobrzegu |
|