|
|
|
Witam
Czy ktoś z forumowiczów wie coś na temat drogi expresowej Nisko-Opatów,czy to prawda że droga ta ma iść przez Pysznice?? mam zamiar kupić działkę w Pysznicy i obawiam się aby własnie ta droga nie biegła przez zakupioną działkę. Proszę o jakieś informacje w tej sprawie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na te drogę jest kilka wariantów.
http://www.pyszn(...)s_id/280 tutaj masz kolego 7 różnych wariantów zobacz sobie. :) |
|
|
|
|
własnie wiem że jest 7 wariantów ale z tego co wiem to zapadła juz decyzja który z tych wariantów będzie realizowany
|
|
|
|
|
CYTAT własnie wiem że jest 7 wariantów ale z tego co wiem to zapadła juz decyzja który z tych wariantów będzie realizowany Ja bym się tą drogą nie przejmował. Znając polskie realia powstanie może za jakieś 25 lat. Nie spodziewam się abym za mojego życia jeździł do Rzeszowa drogą ekspresową. Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
Może masz racje,ale planuje wybudowac tam dom i w nim sie zestarzeć, za 25 lat bede miał ok 55 myśle że jeszcze będe żył
|
|
|
|
|
Droga miała powstać ale to przed wyborami także nie przejmuj się. Niedawno słyszałam że jednak budżetu nie będzie ;]
|
|
|
|
|
del
|
|