|
|
|
MAM JUŻ DOŚĆ MÓWIENIA O SMOLEŃSKU!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To nie mów..
|
|
|
|
|
Co ty dajesz, Jarosław brat Lecha dopiero się nakręca. Do wyborów temat nr 1. Zobaczysz co się będzie działo.....
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
A nie bede wspominał o takich fanatykach jak Macierewicz i Girzyński heheh
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Z portalu Rodzynki Studenckie:
"Profesor: - Ja już doszedłem do blokady psychologicznej przy słowie "Smoleńsk". Nie chodzę już nawet ulicą Smoleńską. Jak w telewizji słyszę to słowo czekając na prognozę pogody, to od razu przełączam na na coś co lubię. To znaczy nie za często, bo o 19 przy żonie nie da się przełączyć na gołe panie. W ostateczności może być nawet jakaś baba która wróży z kart. Tu nie chodzi o moje polityczne sympatie czy antypatie, ja po prostu Smoleńsk mam już w du*ie." Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
zbam miejsca na duzych ogólnokrajowych foprach gdzie za smoleńsk dostaje się parę dni wakacji w postaci bana. Dzień bez smoleńska to dzień stracony ehh
|
|
|
|
|
Serio, o już jest opętanie. Dziś przeglądając gazetę na każdej stronie wzmianka - smoleńsk, 10 kwietnia, putin, rosja itp itd
|
|
|
|
|
zarówno PO jak PiSowi jest na reke temat smoleńska. Gospodarka leży, dług rośnie, podatki tez o tym sie nie mówi tylko o Smoleńsku. Proste
|
|
|
|
|
CYTAT MAM JUŻ DOŚĆ MÓWIENIA O SMOLEŃSKU!!! Przecież o to chodzi cymbale żeby cie odstręczyć od pewnych tematów, żebyś przestał patrzeć na ręce tym których wybierałeś, żebyś był łatwowierny i prosty do manipulacji, a najlepiej jakbyś zaczął się zajmować jakimiś pierdułami. Zwyczajne zmęczenie materiału przez proste zabiegi socjotechniczne w mediach. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
To prawda Smoleńsk to teraz temat dyżurny w mediach a zarazem u polityków i tak będzie do jesiennych wyborów.To przecież w naszym Kraju norma.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
Ale słyszałam, że ktoś tutaj ma dość mówienia o Smoleńsku, a widzę że temat znów się rozkręca :-)
Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|