|
![]() |
|
Co sie stalo z pracownia fryzur MB? Gdzie sa fryzjerki? Bylo tyle doswiadczonych pan a teraz chyba same uczennice? Moze polecacie jakiegos dobrego fryzjera bo cena sie nie liczy a efekt i zadowolenie TAK
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Polecam Panią Ewelinę, pracowała kiedys w MB, później na chwilę wyjechała, ale znów pracuje od kilku miesięcy w MB
|
|
|
![]() |
|
Chodziłem prawie pół roku do MB, bo jak już się cenią, to i powinni nawet coś na głowie zrobić jak trzeba.
Co zauważyłem. Pan Marek nawija bez sensu, a robota się wlecze. Miały być dobre fryzjerki, a czułem się jakby mnie jakieś praktykantki z 2 klasy technikum fryzjerskiego strzygły. I od razu mówię, nie jestem z konkurencji, jestem (byłem) po prostu klientem i moja działalność nigdy nie miała i raczej nie będzie miała związku z fryzjerstwem. |
|
|
![]() |
|
ja polecam salon top styl nigdy nie wyszlam z tamtad nie zadowolona
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
![]() |
|
ja polecam salon top styl nigdy nie wyszlam z tamtad nie zadowolona
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
![]() |
|
A gdzie jest salon top styl??
|
|
Dołączył: 13 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Top Styl jest na białych domach.Dla mnie bez rewelacji. Polecam salon pani Grażyny Trzuskot. Znajduje się on w wieżowcu na wprost pksu .
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ja polecam salon top styl nigdy nie wyszlam z tamtad nie zadowolona Tak tu się zgodzę. Długo szukałam fryzjera, gdzie jest fajna atmosfera, fryzjerka nie strzyże patrząc na zegarek bo następny klient. Fryzjerka z TopStylu, naprawdę o mnie zadbała, bym dobrze się czuła w salonie. Doradziła mi, redukcje fryzury na którą miałam ochotę, choć lekko nie pasowała do mnie ![]() Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
troche wiecej tzn ile? chce sie wybrac do top styl- fryzure chce zeby mi doradzili - czy moge liczyc na ich profesjonalizm? wlosy mam poldlugie chce skrocic max do ramion. obciecie i modelowanie - jaki koszt?
|
|
|
![]() |
|
Zaplacisz ok +/- 50zł. wiem to bo koleżanka z pracy u nich była i miała wlaśnie włosy połdługie i zapłaciła ok 52z
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
A co myślicie o METAMORFOZIE?
|
|
|
![]() |
|
Ludzie co sie porobilo z pracownia MB tam same praktykantki ktore nie potrafia ostrzyc meśzczyzny gdzie jest stary personel pani Aga pani Dorotka ,taka niska pani Justynka ludzie czy one gdzies pracuje w stw?????????
|
|
|
![]() |
|
pani Aga jest w Metamorfozie z tego co sie orientuje a podobno Pani Justyna cos swojego otworzyla czy otwiera cos takiego...
|
|