|
|
|
Ja uwielbiam placka po węgiersku w barze "Polonez" jak z Niska się jedzie do Zarzecza Dużo i tanio, i w 2 wariantach Z kurczakiem i wołowiną - chudziutkie mięso.
W gospodzie jadłam, ale jak zobaczyłam w sosie kawałek żyły (rurki ) to podziękowałam :( MY.......................................... |
|
|
|
|
MY.......................................... |
|
Dołączył: 11 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
najlepsze placki po wegiersku sa na Bp u D.Kozuszek a i do kazdego zestawu obiadowego jest piwo GRATIS
|
|
|
|
|
W De Gusto jest pyszny mmmmmm... Duży i polany sosikiem
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
Dołączył: 21 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Janow Lubelski restauracja HetmaNska nega wypas
|
|
|
|
|
Orlen obok TESCO nie ma sobie równych, dużego ciężko zmieścić, mały jak dla mnie w sam raz - POLECAM!!!
mycha |
|
|
|
|
CYTAT W De Gusto jest pyszny mmmmmm... Duży i polany sosikiem Mi ostatnio podali z dzemem. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
nie wiecie czy dzisiaj jest otwarty bar na petro ?ewentualnie jakis numer telefonu bym poprosila
|
|
|
|
|
CYTAT nie wiecie czy dzisiaj jest otwarty bar na petro ?ewentualnie jakis numer telefonu bym poprosila Bar na petro jest już zamknięty całkowicie, czyli zlikwidowany. Kto nie zdążył zasmakować tamtejszego placka niech teraz żałuje. |
|
|
|
|
jak to zamkniety co sie stalo??
|
|
|
|
|
Po prostu właściciele go zamknęli. Zlikwidowali interes.
|
|
|
|
|
szkoda wielka
|
|
|
|
|
Tak zamknęliśmy Petro.Wszyskich swoich klientów serdecznie przeraszam,jednocześnie proszę o chwilkę cierpliwości
w lutym najprędzej w Primie ruszymy.Gwarantuję że nie będziecie zawiedzeni.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku.Kondzio |
|
|
|
|
CYTAT Tak zamknęliśmy Petro.Wszyskich swoich klientów serdecznie przeraszam,jednocześnie proszę o chwilkę cierpliwości w lutym najprędzej w Primie ruszymy.Gwarantuję że nie będziecie zawiedzeni.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku.Kondzio Pozdrawiam Cie rowniez i zycze sukcesow na nowej miejscowie czekamy z niecierpliwoscia !!! A propo ciekawe gdzie maslana i kompresik beda sie teraz stolowac |
|
|
|
|
Nieskromnie powiem, ze jestem koneserem tego dania i zdecydowanie jest na szczycie listy moich ulubionych przysmakow.
W naszej okolicy jadlam przawie wszedzie i z czystym sumieniem polecam jako najlepszy bar POLONEZ na trasie Nisko- Zarzecze! Poprostu niebo w gebie. Smaczny jest tez w Gospodzie u Alfreda ale nie az tak jak w Polonezie... Polecam wam samym ocenic! Przy okazji wszystkiego co naj w 2012 roku |
|
Dołączył: 24 Kwie 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W primie, nie wygłupiaj się gdzie tam zaparkować autem, czy aby na pewno jest to dobry pomysł ?. Co z cenami ?
Naprawdę jestem rozczarowany !!!!!!!, jak tam mamy podjechac dużymi autami ?. A plack ok, śmiało polecam . Tylko raz miałem tłuste mięso, a jadłem wielllle razy. |
|
|
|
|
W DE GUSTO POLECAM... JEST NIEZŁY
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
[cytat]Orlen obok TESCO nie ma sobie równych, dużego ciężko zmieścić, mały jak dla mnie w sam raz - POLECAM!!! cytat]
Jestem tego samego zdania - w stalowce jak dlamnie tamten placek nie ma sobie równych " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Anulka Kondzio pisze że zamknęli PETRO i na placka trzeba czekać aż rozłożą garkuchnię w Primie
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Tyle piszecie o tych plackach...nie przejedliście się w te święta i sylwestra?
Smaka mi tylko do cholerki robicie!!! "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
A może ktoś ma sprawdzony przepis na domowe placki po węgiersku? Będę wdzięczna za propozycje :-)
|
|
|
|
|
placek tylko w "karolince" agatówka city, zaraz za skodą po prawej stronie
sami spróbujcie. |
|
|
|
|
Ja uwielbiam placek po węgiersku w Barze Piwniczka w budynku urzędu miasta ( ulica : Wolności 7)
|
|
|
|
|
Właściwie nie próbowałem jeszcze tego specjału ani w Stw, ani w okolicach, a zachwalacie tak, że nabrałem ochoty. Stąd moje pytanie - ile w polecanych przez was lokalach taka przyjemność kosztuje? ;)
|
|
|
|
|
Mnie i tak rozwala zawsze żena węgrzech placek po węgiersku to gulasz, papryka i placem w śmietanie, a w pl papryke zastępuja grzyby.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
U mnie wygląda to mniej więcej tak jak na tym filmie
http://www.video(...)9giersku czasami dla lepszego efektu przed nałożeniem gulaszu smaruje cienko placek dobrym keczupem. |
|