|
|
|
CYTAT Ja uwielbiam placka po węgiersku w barze \"Polonez\" jak z Niska się jedzie do Zarzecza Dużo i tanio, i w 2 wariantach Z kurczakiem i wołowiną - chudziutkie mięso. W gospodzie jadłam, ale jak zobaczyłam w sosie kawałek żyły (rurki ) to podziękowałam :( Dobrze że w większości przypadków nie widzicie jak w barach i knajpach są przygotowywane potrawy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kondzio Co z Tym plackiem u Ciebie bo chodzi za mna do kilku tygodni jest szansa ze zjem w najblizszej przyszlosci??
|
|
|
|
|
CYTAT Kondzio Co z Tym plackiem u Ciebie bo chodzi za mna do kilku tygodni jest szansa ze zjem w najblizszej przyszlosci?? Przecież restauracja Kondzia już śmiga w "galerii" Prima
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
DOKŁADNIE
Zapraszam wszystkich swoich Stałych, jak i Nowych Klientów do PRIMA KUCHNI znajdującej się w galerii Prima na 2 piętrze.Pozdrawiam Kondzio |
|
|
|
|
CYTAT DOKŁADNIE Zapraszam wszystkich swoich Stałych, jak i Nowych Klientów do PRIMA KUCHNI znajdującej się w galerii Prima na 2 piętrze.Pozdrawiam Kondzio Jako szef kuchni trochę słabo pan przekonuje do siebie nowych klientów. Ale dajemy drugą rundę dla pana i czekamy. Więc czym zostanę zachęcony jako przyszły klient lokalu? |
|
|
|
|
Konrad jeszcze raz jak mi ktoS poleje placek ketchupem- zamorduję!!!
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT DOKŁADNIE Zapraszam wszystkich swoich Stałych, jak i Nowych Klientów do PRIMA KUCHNI znajdującej się w galerii Prima na 2 piętrze.Pozdrawiam Kondzio CYTAT Jako szef kuchni trochę słabo pan przekonuje do siebie nowych klientów. Ale dajemy drugą rundę dla pana i czekamy. Więc czym zostanę zachęcony jako przyszły klient lokalu? staropolskim spier...j ?? idź, zobacz, posmakuj - wtedy będziesz wiedzial czy być klientem, skoro nie widzisz powyżej pozytywnych opinii |
|
|
|
|
dział reklamy - zapraszamy 787 331 331
|
|
|
|
|
Smm reklamy to potrzebują pizzerie. Placki Kondzia sa jak Ravioli nie trzeba ich reklamować.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
A ja lubię w barze mlecznym "Kaprys"
|
|
|
|
|
w stalowej na orlenie byly dobre a jesli chodzi o okolicwe to polecam bar POLONEZ na wylocie z niska na lublin placuszek palce lizac jak i rowniez placek po meksykansku bardzo smaczny
czasami tu bywam |
|
|
|
|
Maniek nie ma to jak wejść w temat i nie doczytać. Ten z orlenu jest teraz w galerii prima
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
jacek doczytal doczytal w nowym miejscu nie bylem wiec nie polecam bo nie wiem czy taki sam jest jak byl wczesniej na orlenie
czasami tu bywam |
|
|
|
|
W Primie smakuje tak samo dobrze jak na Orlenie, tylko jest jeden rozmiar-jak dla mnie wystarczający
|
|
|
|
|
Mi znajoma wychwalała pod niebiosa placka z Karczmy Biesiady no więc poszłam .. jakie wnioski kucharz chyba nie wie iż placek po węgiersku ( u nich po wiejsku) jest z ziemniaków a nie z mąki. Także jedynie PRIMA.
|
|
|
|
|
//modeorwano
nie pisz WIELKIMI LITERAMI. -SM |
|
|
|
|
dcb W Biesiadzie kiedyś na początku był dobry,ale po kilkukrotnej wymianie kucharzy to niema się czego spodziewać jedzenie coraz gorsze,czas oczekiwania na potrawy coraz dłuższy,a o kelnerach nawet szkoda wspominać.Również polecam Poloneza na wylocie z Niska.
|
|
|
|
|
CYTAT DOKŁADNIE Zapraszam wszystkich swoich Stałych, jak i Nowych Klientów do PRIMA KUCHNI znajdującej się w galerii Prima na 2 piętrze.Pozdrawiam Kondzio Placki po wegiersku jak zawsze bardzo dobre tylko ze troche zeszliscie z ich wielkoscia Niech kosztuje po "staremu" 18 lub 22 a bedzie podobnej wielkosci co te "orlenowskie" Pozdrawiam Krzysiek |
|
|
|
|
ja jeszcze nie znalazłam w stw dobrych placków po węgiersku. ten na orlenie lubił mąż, dla mnie placek jak placek, ale surówki, które do niego podawali zawsze wydawały mi się nieświeże.
a w biesiadzie to jest totalna porażka, tak jak już ktoś tu napisał, ten placek nie jest z ziemniaków tylko mąki - ohyda. |
|
|
|
|
A ile teraz kosztuje ten placek w Primie???
|
|
|
|
|
Ja jedynego placka na mieście jadłem w lasowiance na siedlanowskiego i muszę powiedzieć że jest bardzo tradycyjny i smaczny. Zadnych wynalazków i udziwnień w stylu za dużej ilości mąki czy keczupu zamiast sosu. Duże kawałki mięska i świeże suróweczki . Cenowo nie pamietam bo bylem poltora roku temu ale bylo warto. Jeden i do syta - a duzo mogę :]
|
|
|
|
|
W Primie placek kosztuje 15 zł. Jak dla mnie wielkość odpowiednia ale mąż się nie najadł. Na Orlenie były rzeczywiście większe
|
|
|
|
|
Najlepszy Placek po węgiersku jedynie w domu.
Co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się. |
|
|
|
|
To może ktoś poda jakiś sprawdzony przepis na placki, a konkretnie to na sos, bo placek pewnie każdy potrafi zrobić
|
|
|
|
|
Ostrzegam miłośników placków po węgiersku przed jedzeniem takowych w restauracji Słoneczna (przy wejściu do parku miejskiego). To "coś" nazwane w karcie plackiem po węgierku nawet koło niego nie leżało. Skupię się na samym sosie bo to kluczowy składnik. Mięso w nim zawarte było z gatunku nie jednego stworzenia, nie wiem z ilu i z jakich, ale mix konkretny. Wspomniane mięso posiadało tyle glutowatych przeszkód, że mój wszystkożerny pies by się zastanawiał czy to jeść. Sos papryki nie posiadał (przynajmniej na całej mojej porcji jej nie uświadczyłam), natomiast posiadał kminek i to w ilości hurtowej (albo "się sypło" albo kucharka go lubi). Przy każdym kęsie czuć tylko kminek. Kolor sosu blady brąz - coś jak jasny pieczeniowy, na pewno nic z palety czerwieni (brak papryki robi swoje). Jednym słowem dramat. Za te 14 zł smaczniejsze by było 14 suchych bułek.
P.s. tęskinie za plackami Kondzia |
|