~~Bull | |
|
|
Czy ktoś z was wybielał zęby. Na rynku są dostępne do wybielania zębów poza gabinetem stomatologicznym już za ok. 45-50 zł, bez wydawania 500-1000 zł za kosztowne zabiegi
moderowano co to za reklama?!!! j-r |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Bull | |
|
|
Już jej nie ma więc nie przeczytasz co to za środek. Zresztą pewnie się tym nie interesujesz bo byś przeczytał jej nazwę.
|
|
|
~~yyyyy | |
|
|
Ja wybielam
|
|
|
~~do yyy | |
|
|
Możesz opisać co i jak i Gdzie/
|
|
|
|
|
|
taak .1500zł wybielanie trwałe, jakieś 2 latac
wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
Bo to jeszcze, wodzu, myć trzeba potem regularnie. ;)
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
|
|
|
noo. ja niewiem jak z wami , ale ja myłem .
wieś się bawi \' : ) |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
dla tych którzy nie wiedzą o co chodzi gość bull napisał post w formie reklamy jakiegoś środka wybielającego ze zdjęciem, ale zdjęcie usunąłem, bo jest dział ogłoszenia od takich spraw.
z harcerskim pozdrowieniem CZUWAJ Jaegermeister P.S miszcz sorry ale przez pomyłkę usunąłem twój post Errare humanum est. |
|
~~nika | |
|
|
CYTAT Czy ktoś z was wybielał zęby. Na rynku są dostępne do wybielania zębów poza gabinetem stomatologicznym już za ok. 45-50 zł, bez wydawania 500-1000 zł za kosztowne zabiegi moderowano co to za reklama?!!! j-r takie "cuda" za tą kasę to mogą delikatnie rozjasnić,no ewentualnie z pół tonu..... możliwe ze ten sam efekt można osiągnąć stosując dobre pasty wybielające... a jesli mówimy o wybielaniu..to tylko i wyłącznie pod "nadzorem"lekarza stomatologa bo można sobie zrobic niezłe "kuku" efekt faktycznie urzymuje się do 2lat ale nigdy podobno nie powraca kolor wyjściowy... bywa takie wybielanie bolesne..nie tylko dla portfela |
|
|
~~Pati Koti | |
|
|
Dzięki za info
|
|
|