|
|
|
Szybko zmieniają się kelnerzy w restauracji,a chyba kucharze też bo smak potraw zawsze inny co nie znaczy lepszy.Ta sama potrawa ma zawsze inny smak o czasie oczekiwania nie wspomnę i pewnie jest to spowodowane dużą rotacją ludzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jestem tam praktycznie do sobotę a na pewno co dwie na pizzy i postanowiłem spróbować wszystkich na liście i ja zastrzeżeń nie mam co do obsługi ani smaku, no może.. jedynie sosów za mało do dużej pizzy
:) |
|
|
|
|
Pizza jest ok.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
Tu chyba chodzi o restauracje w bylym dworcu PKP a nie pizzerie yntelygenty.
|
|
|
|
|
Tak chwalicie pizze a mi chodzi o dania z karty nie pizze.
|
|
|
|
|
Cytat z innego postu dodany przez qwerty_stw "HEHEHE BIESIADA jadłem tam raz i porażka na całego. Placek po węgiersku to trzy malutkie placki ziemniaczane polane sosem i troszkę mięsa (nie do końca chudziutkiego) no i nie pamiętam za ile ale nie tanio. Ja osobiście nie polecam"
|
|
|
|
|
Jedzenie mi tam smakuje.. nie powiem. Ale obsługa jest cienka, ostatnio czekałem z 30 minut zanim któryś z kelnerów raczył podejść.. Poza tym raz trafiłem na źle umyte talerze..
A jeśli chodzi o pizze maja chyba najlepsza w stalowej - przynajmniej takie jest moje zdanie |
|
|
|
|
CYTAT Szybko zmieniają się kelnerzy w restauracji,a chyba kucharze też bo smak potraw zawsze inny co nie znaczy lepszy.Ta sama potrawa ma zawsze inny smak o czasie oczekiwania nie wspomnę i pewnie jest to spowodowane dużą rotacją ludzi. Robsonn o czym Ty wogóle piszesz ?? W karczmie bywam bardzo często i jakoś zmian w obsłudze nie widzę ... chyba ,że masz na myśli dni w których kelnerzy mają wolne smak potraw hmmm napewno jeden z najlepszych w Stw ... A czas to gwarancja tego, że dostajesz danie przygotowane po zamówieniu a nie dostajesz mrożonek lub innego wcześniej przygotowanego ... Moim skromnym zdaniem Karczma naprawdę prezentuje wysoki poziom i oby więcej takich miejsc w Stw |
|
|
|
|
Stalowiak82 Każdy ma prawo do swojej opinii ja poruszyłem temat jak przeczytałem post,który zacytowałem bo myślałem,że ja mam kiepskie podniebienie ale wychodzi,że jeszcze jest jeden qwerty_stw co znaczy,że nie ja mam tylko takie zdanie.Czas to nie jest gwarancja,że wszystko jest świeże,bo do odmrożenia też potrzebny jest czas.Moja koleżanka tam pracowała to wiem jak wszystko jest świeże z resztą jak w 99% restauracjach.Kelnerzy to już zupełnie inna śpiewka,szczególnie ten rudy jest bezczelny zachowuje się jak właściciel i jakby robił łaskę,że cię obsłuży reszta się zmienia jak rękawiczki.Pizza jest dobra ale o ile się nie mylę Burger Bar jest tego samego właściciela i tam powinna być pizza,a nie w Karczmie,która jak sam napisałeś "prezentuje wysoki poziom"Moim zdaniem Karczma(restauracja)albo Pizzeria dwa różne światy.Tak Karczma Biesiada najlepiej odpicowana pizzeria w Stalowej Woli.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Szybko zmieniają się kelnerzy w restauracji,a chyba kucharze też bo smak potraw zawsze inny co nie znaczy lepszy.Ta sama potrawa ma zawsze inny smak o czasie oczekiwania nie wspomnę i pewnie jest to spowodowane dużą rotacją ludzi. Robsonn o czym Ty wogóle piszesz ?? W karczmie bywam bardzo często i jakoś zmian w obsłudze nie widzę ... chyba ,że masz na myśli dni w których kelnerzy mają wolne smak potraw hmmm napewno jeden z najlepszych w Stw ... A czas to gwarancja tego, że dostajesz danie przygotowane po zamówieniu a nie dostajesz mrożonek lub innego wcześniej przygotowanego ... Moim skromnym zdaniem Karczma naprawdę prezentuje wysoki poziom i oby więcej takich miejsc w Stw Stalowiak,jesteś śmieszny,wiem kto kryje się pod tym nickiem,bronisz karczmy,bo sam robisz tam na kuchni,ale jak Cie zwolnią,to będziesz najeżdżał,żeby się zemścić! |
|
|
|
|
Ja odniosłam takie samo wrażenie, że ten -rudy- jest arogancki i bezczelny. Szkoda, bo traci na wizerunku cały lokal, a jest naprawdę piękny.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Ja sądzę że obsługa Karczmy Biesiada dba o swoich gości tam przebywających, o klimat w niej panujący i chroni lokal przed osobami które to po samych już bardzo beszczelnych wpisach nie kwalifikują się nawet do obory .
|
|
|
|
|
CYTAT Ja sądzę że obsługa Karczmy Biesiada dba o swoich gości tam przebywających, o klimat w niej panujący i chroni lokal przed osobami które to po samych już bardzo beszczelnych wpisach nie kwalifikują się nawet do obory . chyba kogoś zabolały te wpisy.. po co ten jad? Fakt faktem ze jedzenie maja tam naprawdę bardzo dobre, i jest tam bardzo przyjemnie posiedzieć.. ale obsługa mogłaby być trochę milsza i szybciej interesować się klientem. Tyle w temacie. |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
kiedyś była dziewczyna w obsłudze której zalezało i było ok. Ten koleś to nieporozumienie, druga cole przyniósł po zjedzeniu obiadu - czekałem z 25 minut na nią niby nic ale daje pojęcie o szybkości a lokal przepełniony nie był. NA jedzenie też trzeba czekać dobre pół godzinki
|
|
Dołączył: 30 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Moi znajomi zjedli tam raz pizze za darmo. Wszystko ładnie pięknie obsługa zebrała zamówieni, przynieśli pizze
Zjedli. Ale żaden kelner nie raczył przynieść rachunku nikogo przy kasie nie było. Za pierwszym takim razem kolega zaczekał i zapłacił a za drugim opowiadał że po prostu wyszedł. To Grubo. |
|
|
|
|
CYTAT Ja sądzę że obsługa Karczmy Biesiada dba o swoich gości tam przebywających, o klimat w niej panujący i chroni lokal przed osobami które to po samych już bardzo beszczelnych wpisach nie kwalifikują się nawet do obory . 1234 To pokazałeś swoją kulturę wypowiedzi i gdzie nadaje się Twój wpis. |
|
|
|
|
Po Kuchennych Rewolucjach to naprawde lepiej sie zastanowic dobrze czy lepiej czegos nie zjesc sobie w domu niz gdzies w lokalu. Nie wiem jak jest w Biesiadzie,ale nie wierze ze tam daja wszystko swieze itp.itd..
Nie ma jak w domu po prostu |
|
|
|
|
kevin_sam co masz na myśli "kuchenne rewolucje"nieświeże produkty czy częste wymiany pracowników kuchni?
|
|
|
|
|
A mój brat kiedyś tam w obiedzie miał śrubkę ) Dobrze że się nie udławił (chyba im sie jakaś maszyna popsuła :-)) Ale potem za to dostał darmowy obiad dla całej rodzinki )
Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
|
|
CYTAT kevin_sam co masz na myśli \"kuchenne rewolucje\"nieświeże produkty czy częste wymiany pracowników kuchni? Robsonn zapraszam do obejrzenia w telewizornii programu po tym tytulem w tvn. |
|
|
|
|
Witam
Kilka dni temu tam bylam i : -obsluga mila -czas oczekiwania porownywaly z innymi restauracjami -cena tez w miare normalna -minusem jest trzesacy sie lokal w czasie gdy jedzie pociag Polecam, jedno z ciekawszych miejsc jesli chodzi o jedzenie w Stalowej |
|
|
|
|
srednia obsługa. Jak na lokal, który szczyci się być tym "wyższym" to obsługa słaba.
|
|
|
|
|
Jeśli chodzi o obsługę owej restauracji to pracowała tam niegdyś Pani Dominika o ile się nie mylę co do imienia (krótkie blond włosy i rozwalający uśmiech) kobieta dla której tam się chciało przychodzić, zawsze uśmiechnięta i sympatyczna. Niestety już tam nie pracuje a moja ostatnia wizyta w tym lokalu zakończyła się pomyłką, ponieważ przy zamówieniu pierogów z patelni dostałyśmy co innego a kelnerka podczas zamówienie pytała się dwa razy. Po 40 min dostałyśmy zimne pierogi z wody. Fatalnie..
|
|
|
|
|
CYTAT srednia obsługa. Jak na lokal, który szczyci się być tym \"wyższym\" to obsługa słaba. Co masz na myśli\"wyższym\" pizzerie czy restauracje bo to chyba dwa w jednym.Kelnerzy też już się wymieniali najdłużej i chyba najsympatyczniejszy jest taki mały czarny kelner. |
|
|
|
|
Pani Dominika to faktycznie był taki dobry duszek i nawet największy pesymista zmieniał poglądy jak Ona obsługiwała stolik ze swoim rozbrajającym uśmiechem.
|
|