|
|
|
Jak w temacie.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dołańczam się do pytania
benio1992:) |
|
|
|
|
Nikt nas nie poratuje??
|
|
|
|
|
"...Nikt go nie poratuje, nikt mu nic nie powie
Tylko się każdy gapi, tylko się każdy gapi i nic..." Moze poprzez zakladke "kontakt" sprobojcie ? "W celu skontaktowania się z nami, możesz użyć poniższego formularza kontaktowego, lub: - napisać maila na: stalowe_(at)_stalowemiasto.pl - skorzystać z komunikatora gadu-gadu: gg:817939 lub gg:5485206" |
|
|
|
|
z tego co widze to na swoim koncie zakladka galeria, tam tworzysz nowa, jakos ja nazywasz, opisujesz, klikasz dalej i pojawia sie formularz do zamieszczenia bezposrednio z ftpa, a nizej masz opcje dodawania manualnego :] wybierasz fotki i powinno poleciec, jest ostrzezenie, ze z fotkami wiekszymi niz jeden mb moga byc problemy tzn ze pewnie bede i najlepiej wysylac pojedynczo ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Zalogowac sie na swoje konto przejsc do swojego profilu np. klikajac we wlasny login po prawej na gorze strony pokaże sie nasze konto a w nim na dole galeria i tam juz dzialamy to co napisal ifeelgood powyżej powodzenia.
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Fucktycznie
|
|
|
|
|
Dzięki za pomoc już wrzuciłem kilka zdjęć.
|
|
|
|
|
CYTAT Dzięki za pomoc już wrzuciłem kilka zdjęć. ktore to daj linka :] po dacie wyszukiwanie niestety nie dziala :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|