|
|
|
Zaginął dziś rano 31.01.2011 na osiedlu widok (górka rozwadowska) młody kundelek, niewysoki, szczupły z lekko pokręconą rudą sierścią. Wabi się Nodi. Jeżeli ktokolwiek widział pieska bardzo proszę o kontakt.
Na nr. telefonu 726729119 zdjęcie w linku http://img83(...)2bx.jpg/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:( ojej!! Oby sie tylko znalazł, trzymam kciuki!!
|
|
|
|
|
Jak piesek , to w takim razie poczul suke i hormony go uprowadzily a głód przyprowadzi Spoko majonez
Znajdzie się |
|
|
|
|
UWAGA! Nagroda za odnalezienie psa.
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Co to za nagroda? Wąsy i broda?
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
NA TARGOWEJ ZA SĄDEM BLAKA SIE RUDY PIES PRZYNAJMNIEJ RANO WIDZIALEM PRZED 8.00 PEWNOSCI NIE MAM CZY TO TEN BO MU SIE DOBRZE NIE PRZYJRZALEM
|
|
|
|
|
CYTAT Jak piesek , to w takim razie poczul suke i hormony go uprowadzily a głód przyprowadzi Spoko majonez Znajdzie się ... wątpie jest to 6 miesięczny piesek |
|
|
|
|
CYTAT NA TARGOWEJ ZA SĄDEM BLAKA SIE RUDY PIES PRZYNAJMNIEJ RANO WIDZIALEM PRZED 8.00 PEWNOSCI NIE MAM CZY TO TEN BO MU SIE DOBRZE NIE PRZYJRZALEM ...byłam tam ani śladu ani widu...cóż ale dziekuję za informację. |
|
|
|
|
Prawdopodobnie to ten, widziany jest na górce ulice Kołłątaja, Niemcewicza.
|
|
|
|
|
jeszcze jedno zdjęcie
http://img41(...)702.jpg/ |
|
|
|
|
CYTAT Prawdopodobnie to ten, widziany jest na górce ulice Kołłątaja, Niemcewicza. w przeciągu godziny byłam tam już dwa razy i nic. Za pierwszym razem był pies rudy ale niestety to nie ten. Jeżeli ktokolwiek widział Nodusia prosze o kontakt(numer wyżej). Pilne! |
|
|
|
|
wczoraj kolo 13 widzialem bardzo podobnego pieska kolo sklepu mrowka nie wiem czy to ten ale bardzo podobny wygladal na zagubionego,moze to cos pomoze .
|
|
|
|
|
Napewno to cos pomoze ale jego juz nie ma prawie 4 dni i się boje o niego ale dziekuje za informację
|
|
|
|
|
a może ktoś go sobie przygarnął, w końcu to młody pies.
Może warto by porozwieszać ogłoszenia na mieście wraz ze zdjęciem psa. |
|
|
|
|
Prześliczny piesek i ten misiowaty ryjek ,Mam nadzieje że się odnajdzie .
|
|
|
|
|
CYTAT a może ktoś go sobie przygarnął, w końcu to młody pies. Może warto by porozwieszać ogłoszenia na mieście wraz ze zdjęciem psa. Może być to jedna z wielu możliwych wersji. Młody pies bardzo szybko przywiaze się do nowych właścicieli. Jest zima a dobrych ludzi nie brakuje. Najlepszym sposobem jest( tak jak wspomniał/a zupa 1234) umieścić zdjecie psiaka z dokładnym opisem i rozklejać ogłoszenia w miejscach gdzie przetacza się duzo osób. Nie każdy ma internet więc mozna dodać ogłoszenie w gazecie. |
|
|
|
|
znalazła się zguba?????????
|
|
|
|
|
Chodził dzisiaj za mną jakiś pies rudy, większy niż ten na zdjęciu, ale podobny. Na pewno w miarę młody. Dałem mu parę parówek, taki chudy był i jak poszedłem do domu to sobie polazł. Tak się garnął do ludzi. Na Siedlanowskiego.
|
|
|
|
|
widzialam tego pieska dzisiaj
NA ul Przemysłowej zaraz po godz 15 dokladnie błąkał się po parkingu MRÓWKA i z tyłu na ich magazynie gdzie jest wjazd od strony Wtórstalu probowałam go złapać i wołać NODi i raguje, ale piesek jest wychudzony i kuleje na jedna łapkę , przemoczony..... ucieka i nie da się go złapać... KTO go widział niech daje znać właścicielom , bo idą mrozy a on nie wytrzyma jest za bardzo wycieńczony bo to juz 2 tygodnie się błąka...:( :((((( mam nadzieje ze GO Pani znajdzie |
|
|
|
|
Dzisiaj bylismy na terenie mrowki wypytalismy magazynierow i wiadomo juz ze Nodi przebywa tam od dłuższego czasu.
Niestety nie widzieliśmy już go dzisiaj. Jest najcześciej widziany rano. Tak więc jutro znów spróbujemy go poszukać. Dziękuje bardzo Pani która dziś zadzwoniła do mnie z informacja. Oby jak najszybciej powrócił do domu. |
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=90942
|
|
|
|
|
Nodi nie jest psem z tego ogłoszenia.
Napewno Nodi znajduje się na terenie magazynu mrówki |
|
|
|
|
10.02.2011 . Około godziny 15 widziałem Nodusia jak szedł ul.Przemysłową ,Rowem za Tesco .Ja proponuje spytać się na budowie sklepu Majster ,
Możliwe że ochraniaż go dokarmia i tam przebywa . I taka propozycja ,jeżeli państwu zależy na Nodusiu ,To proponował bym spędzić trochę czasu na przemysłowej ,ponieważ dużo ludzi go tam widziało, co oznacza że częstą jest w tamtym rejonie . |
|
|
|
|
po przeczytaniu o 17 podjechałam, pod "mrówkę",niestety nie było go w pobliżu. pod rurami na przeciw zostawiłam mu trochę jedzenia. mam nadzieje że właścicielka już jutro go tam odnajdzie . trzymam kciuki...')
|
|
|
|
|
A w jakich okolicznosciach on w ogole zaginal?
|
|