|
|
|
CYTAT tam gdzie masz ten brokat na glowie :] pozamiatales, tak srednio przejrzyscie ta propozycja wyglada, a ja o dupe musze dbac :] Głodnemu chleb na myśli Ciekawi mnie jakie zdjęcie, skoro nic takiego nie wysyłałem. Mówię, jak chcesz się spotkać, to na priv możemy się umówić. I o żadnej dupie nie ma mowy PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
glodny glodnemu wypomni :]
ty jak tak czytam umowic, spotkac to mam watpliwosci co do czystosci zamiarow :] narazie podziekuje ^^ poczekam na konkurs leliwy z koszulka, moze ugram to sie po odbior zglosze :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
nie no ten Zodiak- na melanżu to nie mój typ wyborco
widzę że temat się zmienił o jakiś randkach mowa;) to ja w trójkącik się nie bawię |
|
|
|
|
hm...jakie propozycje to kiedy? hehe
jak to wszystko można sprowadzić do jednego,a zaczęło się niewinnie od teledysku;) |
|
|
|
|
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
To je pikne |
|