NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »
biblioteka Kulu i pedagogiczna w Stalowej Woli,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 1 Lut 2011r. 11:52  
Witam! mam takie pytanie czy do biblioteki uniwersyteckiej KULu może zapisać się każda osoba nie związana z tą uczelnią? To samo pytanie tyczy się biblioteki pedagogicznej w Stalowej Woli. Wiecie może jak duże zbiory posiadają wymienione wyżej biblioteki? Interesują mnie głównie zbiory naukowe odnośnie tego jak wygląda system sprawowania władzy w Polsce. Może są jeszcze w Stalowej biblioteki posiadające podobną literaturę?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 1 Lut 2011r. 11:52  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2011r. 11:56  
Do biblioteki pedgogicznej może zapisac sie kazdy student, nauczyciel itp. mieszkajacy na terenie stalowej woli niska i tarnobrzega. Wg mnie jet dość dobrze wyposażona, a czy Ty w swojej dziedzinie znajdziesz cos dla siebie to musisz sprawdzic osobiscie -maja swoj system internetowy, mozna przeglac tytuly i rezerwowac ksiazkiumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2011r. 15:48  
do biblioteki pedagogicznej może się zapisać każdy, nie musi być studentem czy nauczycielem umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2011r. 16:02  
Z tego co się orientuję, to w kulowskiej też możesz się zarejestrować bez problemu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2011r. 19:42  
Z kulowskiej biblioteki ksiazki moze wypozyczac kazdy kto jest ze St.W. (dla tych z poza tylko na miejscu).

Zbiory pedagogicznej moze spr. tutaj http://www.opac.(...)JN&ln=pl
KUL http://bu.kul.pl/katalog/
;)

Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2011r. 20:44  
Ja właśnie poszłam kiedyś do biblioteki KUL na białych domach, ze spisem interesujących mnie książek. Książki były dostępne, jednak Pani nie chciała mi ich wypożyczyć, bo te akurat przeznaczone były tylko dla studentów!!! Dała mi w zamian jakieś stare, w których nie znalazłam interesującego mnie tematu!
Więc nie wszyscy są tam równo traktowani.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Lut 2011r. 22:49  
CYTAT
do biblioteki pedagogicznej może się zapisać każdy, nie musi być studentem czy nauczycielem umiech

Regulamin biblioteki wyraźnie mowi, ze biblioteka pedagogiczna w tarnobrzegu z filiami w nisku i stw jest dla studentów, nauczycieli etc. jednak przyznaje rację, że praktycznie może zapisac się kazdy. wystarczy pojsc poprosic o zalozenie karty, ktora kosztuje 5 zł i można wypozyczac ksiazki.

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Szkoła i studia »