|
|
|
Mam pytanko... czy ktoś wie jak dostać pracę w city parku w jakimś sklepie? Nigdzie nie ma ogłoszeń a po paniach, które tam pracują to często są nowe więc gdzieś muszą być jakieś ogłoszenia?!
To samo w centrum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prosta zasada a mianowicie:
drukujesz sobie CV oraz LM i za jednym zamachem roznosisz po sklepach a później już tylko czekasz na efekty. Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
taaakkk... roznoszę a pani przyjmująca patrzy krzywo :/
|
|
|
|
|
CYTAT taaakkk... roznoszę a pani przyjmująca patrzy krzywo :/ Na starcie możesz się spytać o kierowniczkę i jej przekazać dokumenty. Innej drogi w zasadzie nie ma. Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale !!! |
|
|
|
|
A jak ty będąc pracownikiem patrzyła byś na kogoś kto może zająć twoje miejsce zawsze pytaj o szefa lub kierownika i jemu oddaj papier.
|
|
|
|
|
Ja czasami widzę ogłoszenia wywieszone na sklepach w city i w centrum. Top Secret, Cropp, House, zabawkowy w centrum, ten sklepik z biżuterią szukał pracownika, ale to już jakiś czas temu było.
|
|
|
|
|
Litości piszesz posta jakby to była nie wiem jak renomowana firma na świecie?? Nie wiesz jak dostać prace w sklepie? Ruszasz 4 litery bierzesz CV i LM i idziesz po kolei. Na wstępie pytając o kierownika, po o gadasz z pracownikami wrrr...
Masz jakiś problem z tym że "pani przyjmująca krzywo się patrzy"? A jak kiedyś ktoś Cie tak zje*** ze suchej nitki na Tobie nie zostawi. Totalnie Cie zrówna z ziemią to co wtedy. Rozpłaczesz się i rzucisz prace? Ile Ty masz lat? .... ;/ A weż pod uwagę, że jeśli jest tak duża rotacja jak piszesz. To raczej długo tam nie popracujesz :] |
|
|
|
|
W wiekszości to trzeba mieć znajomości
|
|
|
|
|
CYTAT W wiekszości to trzeba mieć znajomości nie zgadzam sie , w tej chwili lepiej wziasc kogos z ulicy , na moje oko bardziej rzetelnie wykonuje prace i bardzo czesto bardziej zalezy jej na niej. oczywiscie sa wyjatki , wszystko tez zalezy od tego jaki sklep, jaka branza. |
|
|
|
|
List motywacyjny do pracy w sklepie...litości. Nie wiem skąd to przyszło ale to lekki idiotyzm.
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT W wiekszości to trzeba mieć znajomości nie zgadzam sie , w tej chwili lepiej wziasc kogos z ulicy , na moje oko bardziej rzetelnie wykonuje prace i bardzo czesto bardziej zalezy jej na niej. oczywiscie sa wyjatki , wszystko tez zalezy od tego jaki sklep, jaka branza. możesz się nie zgadzać, ale uwierz mi coś o tym wiem Pracuje w takim sklepie i wiem jak są przyjmowane osoby... |
|
|
|
|
W city-parku odradzam Ci pracę, bo z reguły marne zarobki, spróbuj może na rynku jajkami handlować to prędzej dojdziesz w życiu do czegoś.
|
|
|
|
|
CYTAT W city-parku odradzam Ci pracę, bo z reguły marne zarobki, spróbuj może na rynku jajkami handlować to prędzej dojdziesz w życiu do czegoś. zgodzę się z tobą...niestety zarobki marneee...a pracujesz jak tania siła robocza...zreszta jak prawie wszedzie:/ |
|
|
|
|
Z drugiej strony tak po znajomości to trochę głupio dać komuś prace za nędzne pieniądze.
|
|
|
|
|
dzis człowiek kazdej pracy się chwyta aby tylko pare groszy zarobic... Chyba , że w innym świecie żyjesz.
|
|
|
|
|
CYTAT W city-parku odradzam Ci pracę, bo z reguły marne zarobki, spróbuj może na rynku jajkami handlować to prędzej dojdziesz w życiu do czegoś. Litości jak wolisz handlować jajkami pod chmurką,niż pracować chociażby w takim City Parku to gratuluję pomysłu na życie i dorobek |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT W wiekszości to trzeba mieć znajomości nie zgadzam sie , w tej chwili lepiej wziasc kogos z ulicy , na moje oko bardziej rzetelnie wykonuje prace i bardzo czesto bardziej zalezy jej na niej. oczywiscie sa wyjatki , wszystko tez zalezy od tego jaki sklep, jaka branza. możesz się nie zgadzać, ale uwierz mi coś o tym wiem Pracuje w takim sklepie i wiem jak są przyjmowane osoby... Ja nie mówię że nie, ja stwierdzam z punktu widzenia osoby zatrudniającej że zazwyczaj lepiej z ulicy niż po znajomości, to co kto robi w swojej firmie to już inna sprawa. Wszystko też zależy od charakteru pracy i jak bardzo dużego murzyna do roboty trzeba |
|
|
|
|
Zaczynając od jajek można się dorobić własnego sklepu w city parku i wtedy zatrudniać tak myslących jak Ty Pozdrawiam.
|
|